Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaskoczona przez tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Budujemy z mężem dom,teraz jesteśmy na etapie meblowania,wszystko robimy z własnych pieniędzy. Nigdy nikomu nie skarzylismy się że ile wszystko kosztuje itp, dziś odwiedzili nas tesciowie i cały czas myślałam że przyjechali po to żeby zobaczyć co mamy zrobione i jak to wygląda, nagle tesciowa daje mi pieniądze i mówi że nam się przyda a oni nie potrzebują bo mają już wszystko. Jeszcze nigdy nie czułam się tak głupio, mimo mówienia im że mamy pieniądze i na wszystko nam wystarczy. Powiedziała że to jest prezent i się obrazi jak nie przyjmiemy tego, przyjęliśmy te pieniądze a mnie to dziwne uczucie nie chce opuścić...

Gość gość
Ile dostaliście ?

Gość gość
kochana kobieta, mnie to nigdy nikt nic nie dał :(

Gość gość
całkiem sympatycznie :-)

Gość gość
Czy to ważne ile, sam fakt że nam dali jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem .nigdy tak po prostu nie dostałam od nikogo takiego prezentu ,zawsze miałam tak że to co sami wypracujemy to to mamy

Gość gość
Z tego widać,że masz super teściów,cenią was i waszą pracę i na pewno to szczery prezent!

Gość gość
Ale problem... Wszystko co zrobi teściowa to źle. Nawet jak da kasę to się musi tłumaczyć. Masakra.

Gość gość
Kobieto,ja jako tesciowa dawałam bez końca i ściskali mnie w dzień podarunku,a nazajutrz juz myśleli o następnej transzy i nienawidzili.