Gość Zenek Malek Napisano Maj 9, 2015 Mam 56lat a gdy mialem 14 lat i sie juz masturbowalem 3 lata to zawsze z sasiadem Tomkiem z 2 pietra wyzej w moim wieku i chodzilismy razem do szkoly. Czesto bywalem u niego i nocowalem . Jak mielismy 12 lat postanowilismy ze sie zabawimy z soba na wzajem. Faajnie bylo mial jeszcze brata 2 lat mlodszego a ja mialem 13 letnia siostre i zawsze ja podgladalismy i zaczepialismy a potem trzepalismy sobie. W pewna sobote bylismy my i jego babcia. Gralismy w monopol przy stole i upadl mi pionek pod stol wiec sie schylilem a ze polecial dalej niz myslalem to musialem wejsc caly i z porazeniem w oczach zobaczylem ze jest w spudnicy i nie ma majtek tylko ma rajstopy i jeszcze na dodatek rozchyla je ...wiec siegnolem go i podziwialem a stal mi ze rany ... wyszedlem caly czerwony i podniecony ! Zaraz jak tylko byla moja kolej upuscilem znowu ale tym razem specjalnie ale szybko tylko zerknolem. W stala i powiedziale zeby Tomek sie kapal juz bo puzno a my posprzatamy.Poszedl a ona podeszla i dala mi szklanke z piciem i usiadla w fotelu i patrzyla jak sprzatam.Zebralem i podeszlem dajac jej a ona wskazala zebym nad nia na gorze polozyl i jak siegalem to zlapala mnie delikatnie za krocze az odskoczylem...wstala i spytala czy moze i czy napatrzylem sie ? Nic nie powiedzialem a ona wsunela mi reke w spodenki i po chwili trysnolem..i dyszalem jak po bieganiu usmiechnela sie i oblizala dlon...a ja stalem z plama... pij powiedziala i zawolal ja Tomek zeby recznik dala. Jak wrocila to powiedziala zebym je zdjol i zakryl sie recznikiem zeby Tomek nie widzial...i pomogla mi z djac i okryc sie recznikiem jak wszedlem do wanny to Tomek juz lezal w lozku i ogladal TV a ona przyszla i siegajac z szawki papier odkryla sie na chwile i zobaczylem czarny gaszcz z siwimy w tle... stanol mi wiec wzielem go w reke ale ona mn ie uprzedzila i pare razy ruszyla i znowu sie spuscilem. Lezelismy juz i trzepalem mu a on mi i szeptalismy ze ciekawe jaka ma p**dke i jak pachnie czy tak jak majtki ? Poszlismy podejrzec bo jak nigdy przedtem nie zamknela dzwi i byly uchylone wiec zaraz orggazm mielismy ale ona akurat sie owrocila i ucieklismy a ona za 10 min przyszla i spytala czy obejrzymy razem kino nocne polozylismy sie przy sobie a ona troszke z przodu... i wstala raz zeby wziasc okulary do ogladania i wtedy razem widzielismy po 10 min rozchylala co jakis czas nozki na staly a ona delikatnie wsadzila tam sobie reke i po chwili wyjela i odkrecila sie tylem do mnie i pupa wpasowala i smyrala i dala na sek powachac mi dlon a potem jemu i wsadzila mu reke pod koszule i wyjela go i masturbowala go ja sie sam juz trzepalem a ona wtedy podciagnela koszule i skierowala moja glowe na cipke i kazala lizac ale sie podniecilem ze sam dostalem orgazmu i zaraz wziela do ust Tomkowi mial dluzszego ale cienkiego i jako blondyn nie mial wloskow ja za to krotki ale gruby i juz pare wlosow widocznych on mial duzo juz spermy jak na 12 latka ja wciaz sam elakuat i odrobine spermy..dostal w 5 sek a ona docisnela mi glowe i za jakas min dostala az polecialo jej duzo sluzu...rozebrala sie i nas i pokazala rozkraczajac nogi cala ja! Wiec stanely nam i mnie kazala wejsc 1 no i jak poczolem cieplo to juz po wszystkim i Tomek tez...i az do 17 roku tak sie zabawialismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach