Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 miesiac i nadal bez ząbków

Polecane posty

Gość gość

synek konczy 9 miesiecy i nadal nie ma ząbków i nic na to nie wskazuje zeby szły w najblizszym czasie , kiedy powinnam zacząć sie martwic ?? kiedy waszie dzeici najpózniej miały ząbki ??

Gość gość
Mojej wyszły po 10msc ,dolne jedynki. Też nic na to nie wskazywało. Dziąsła wogóle nie były spuchnięte.Poprostu któregoś dnia ugryzła mnie w rękę i poczułam, że coś mnie ukuło. Teraz ma 16msc i 8 zębów ,a 3kolejne wyjdą niedługo :-D

Gość gość
Córka dostała jak miała 9miesięcy, syn ponad 10. Więc bez paniki ;-)

Gość gość
każde dziecko jest inne moja córka pierwsze miała w 4 miesiącu a na roczek miała już 10

Gość gość
Dokładnie każde jest inne, mój syn miał prawie 5 gdy zaczęły wychodzić a córka ponad 8mcy syn w wieku 14mcy 20 zębów, wychodziły jeszcze piątki a córka ma 13mcy i ma 6 zębów

Gość gość
mojej po 11 miesiącu wyszły. bez paniki :O

Gość gość
każde dziecko w swoim czasie ząbkuje, mi lekarka mówiła w kwietniu,że się nie zapowiada na zęby, a 2 maja patrzę a dwie dolne jedynki wybite, bez płaczu, bez dramatu(pół roku ma mała) . Znalazłam w necie info,że do 12-13 miesiąca jedynki powinny się pojawić, także jeszcze jest czas:)

Gość gość
moja tez za tydzien skonczy 9m i zabkow nie ma. dziasla rozpulchniane juz od 5miesiaca, od czasu do czasu placze w nocy od tych kilku miesiecy. niby cos widac,ze sa blisko ale jeszcze sie nie przebily.