Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazalam sie z zonatym i ostatnio dostaje gluche telefony

Polecane posty

Gość gość

Z jakiegos nieznanego numeru... Myślicie że to moze byc jego żona? Tylko nie obrazajcie mnie ze jestem taka czy taka, tak wyszlo że się z nim spotykam jego żona tez potrafi byc podobno bardzo złośliwa itd... Ostatnio jak nie wrócił na noc podobno zaczęła cos podejrzewać ,a teraz ktos do mnie wydawania z nieznanego i jak odbieralam to się rozlanczal... Myślicie że chociaz on bardzo pilnuje telefonu mogla się dowiedziec o moj numer jakos?

Gość gość
A jakie ty masz IQ? Bo twoje pytania wskazuja na to, ze raczej inteligencja nie blyszczysz:D

Gość gratkaaa
Ale mi wielka sztuka zdobyć nr telefonu... Gdyby mój mąż nie wrócił na noc to już by z Tobą mieszkał bo w domu nie miałby co szukać.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Poprostu sama nie wiem co o tym myśleć czy waszym zdaniem te telefony to moze byc przypadek czy to pewnie ona dzwoniła ? W sumie niepotrzebnie je odbieralam ale skąd moglam wiedziec za pierwszym razem, ostatnio podobno robiła temu facetowi wyrzuty dlaczego nie przyszedł na noc i zaczęła go jakos sprawdzać, ale z drugiej strony on bardzo pilnuje telefonu

Gość gość
Gratkaa- zwykle jak zostawał na noc to sobie wymyslal jakis wyjazd np na delegację. A teraz niestety zasnelismy razem choc mial jechac do domu co było głupie bo potem podobno zrobila mu jakas tam aferę,ale potem się jakos wymysl...ona w ogole podobno potrafi byc niezła jedzą i to nie tylko od niego slyszlam ale i od innych osob

Gość gość
Up

Gość gratkaaa
Przecież i tak wcześniej czy później co z kim i jak? Po co się w to bawisz? Normalna kobieta w takiej sytuacji już zbiera dowody... Wykopie go z domu jako gołodupca z wyrokiem alimentacyjnym. A ty zapewne będziesz dumna bo zostawił dla ciebie żonę . Po co ci takie zero?

Gość gość
Zakochałam się i tyle... Chcialabym żeby to trwało jak najdkuzej chociaz nie licze że ja zostawi, a teraz się martwię tymi telefonami ze sie to przez to moze rozwalić jak ona mu zacznie robić afery :( a ludzie jej strasznie nie lubią wiec potrafi byc wredna

Zonatych zostaw w spokoju:D:D:D nie stac ciebie na lepszy swiezszy towar?:):)po co tobie zuzyty flaczek? :D:D:D:D:D

Gość gość
Wymysl cos madrzejszego, bo ten durny temat nudny jest

z zonatymi same problemy !:(((((( czy potrzebne to tobie?:)

Gość gość
Baby lubia pchac sie na trzecia do wyra, facet powie jaka to zona zla, niedobra a baba juz ma mokro. Pchaja sie w gowno, zwiazek w najlepszym razie rozwodnikiem a potem placza bo to nie tak mialo wygladac.

Gość gratkaaa
Ale ty naiwna jesteś...nigdy nie wierz w to co mówi ci kochanek. Żona jędza... itd ...To po co z nią jest, dlaczego się nie rozwiedzie skoro z Tobą mu tak wspaniale? Zrobiła awanturę bo nie wrócił na noc? A co ty byś zrobiła na jej miejscu? Postaw się w jej sytuacji i odpowiedz sobie szczerze na to pytanie.

Gość gość
W ogole nie wiem jak moglismu byc tak głupi żeby razem wtedy zasnąć kiedy musiał wracac do domu... Bo ona jeszcze tego wieczora do niego dzwoniła gdzie jest

Gość gość
proste - bo jestescie glupi, I tyle w temacie.

Gość gość
skąd się biorą takie kobiety? mam faceta, krótko bo krótko, ale nigdy nie zgodziłabym się być kochanką. jak można się cieszyć z tego, że facet przychodzi ulżyć sobie później idzie do żony z nią zapewne też sypia. idiotko gdyby chciał być z tobą wziąłby rozwód i nie ma żadnego ale. i to ona jest jego żoną wywłoko, a ty tylko wywłoką. i wcale się nie dziwię że dzwoni, ja na jej miejscu przeszłabym się do ciebie, a mężulka spakowała w minucie.

Gość gość
Ale wczesniej sie świetnie maskowalismy, zostawał u mnie na noc jak wracał z wyjazdow itd a teraz się boję ze kl ona zacznie coś podejrzewać na serio to będzie koniec :( i jeszcze jak odebrałam to przeciez słyszała damski głos...nie wiem czy dzwonic do niego to wyjaśnić? Ale moge najwcześniej w pon bo teraz on jest z nią w domu w koncu jest weekend

Gość gratkaaa
,,Zakochałam się i tyle... Chcialabym żeby to trwało jak najdkuzej chociaz nie licze że ja zostawi, a teraz się martwię tymi telefonami ze sie to przez to moze rozwalić jak ona mu zacznie robić afery smutas.gif a ludzie jej strasznie nie lubią wiec potrafi byc wredna" No dobra...zakochałaś się... On jej nie musi zostawić bo to ona kopnie jego. I tak zapewne będzie. Skoro jest wredna jak piszesz to babka ma charakterek i nie da z siebie zrobić kretynki. A ty ...zniszczysz sobie tylko życie.... Też byłam wiele lat temu pierwszą żoną. Wyszłam ponownie za mąż- za kawalera. Nigdy nie związałabym się z żonatym, czy rozwodnikiem. Wolałabym żyć z wibratorem :-)

Gość gość
Czyli jednak obstawiacie że coś podejrzewa?

Gość gratkaaa
Ja jestem przekonana, że nie tylko podejrzewa. Ona już o Was wie. Tylko nie ma jeszcze dowodów. Jeśli jednak jest sprytna to je zdobędzie. Takie rzeczy po prostu się czuje. Pilnuje telefonu, nie odstępuje go na krok. Dla mnie to już by było coś na rzeczy i swoje działania skoncentrowałabym na tym, aby mu ten telefon przetrzepać choćbym do obiadu musiała mu podać środki nasenne :-)

Gość gość
" a ludzie jej strasznie nie lubią wiec potrafi byc wredna " x x x żenujące

Gość gratkaaa
Ja po kilku latach od mojej następczyni usłyszałam, że pomyliła się w mojej ocenie, że jestem fajną babką, a nie taką jak mnie opisywał mój pierwszy mąż. Życie samo zweryfikowało ...

Gość gratkaaa
Ja mam to już dawno za sobą, żyję pełnią życia nie patrząc wstecz... a ona... no cóż żyje z nim dalej i się męczy...

Gość gość
Nie wiem jaka ona jest, w sumie to jej nie znam tylko ja widzialam kiedys gdzies tam przelotnie. Przez 8 miesięcy nic podobno nie podejrzewala a teraz po tej nocy co nie wrol coś zaczęła go wypytywac gdzie byl...a teraz te 3 głuche telefony z nieznanego nie wiem czy były od niej mam nadzieję że jednak nie i ktos np nie mogl się połączyć. Bo to było tak że dzwonił nieznany odebrałam,powiedzialam halo i się ten ktos rozlaczal szybko

Gość gość
Autorka tego tematu jest bardzo prosta kobieta. To sie wyczuwa po jej wpisach. Taka to bedzie sie trzymac nogawki zonatego nawet jak on te nogawke sam odetnie:D

Gość gość
Może sama jestes 'bardzo prosta kobieta' śmieszna jestes :D mylisz się i nie wiem po czym takie wnioski . Napewno jestem bardziej wykształcona od jego żony bo ja prawie skonczylam studia a ona jest chyba po maturze tylko z tego co wiem..

Gość gość
1/10

Gość gość
Up

Gość gość
8 miesięcy to i tak dlugo się nie skapnela