Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 27 lat i ciągle mam wypryski

Polecane posty

Gość gość

już nie wiem czego mam używać żeby to w końcu zeszło byłam u dermatologów, kosmetyczek, zabiegi, kosmetyki bardzo drogie, naturalne, własnoręcznie robione, kupowane z bu, z aptek, z douglasa, diety, glodówki, tabletki, hormony suplementy, szare mydło. WSZYSTKO i dalej to samo

Gość gość
Mam 40 lat i nadal trądzik. Cóż, ja sie po prostu z tym pogodziłam...

Gość gość
matka się na mnie drze ze to od tego mojego łjdactwa france jaką złapałam. możliwe , że mogłam złapać?

Gość gość
nie wiem, moze zlapałaś, ja sie nie łajadaczyłam i tez mam mogłabym się pogodzić, ale mam bardzo wrażliwą skóre i oprócz pryszczy mam tak delikatna skóre ze wystarczy przejechanie po niej bluzka jak ubieram juz jestem czerwona i podrazniona koszmar

Gość gość
może powinnam zmienić miejsce zamieszkania? żyje w dużym mieście, mnóstwo tu syfu ale przecież nie cłe życie mieszkam tu gdzie jestem 4 razy się przeprowadzałam i za każdym razem miałam podobnie

Gość gość
podbijam

Gość gość
Kup olejek z drzewa herbacianego i smaruj wacikiem twarz, powinno pomóc, koszt ok 10 zł w sklepie medycznym.

Gość gość
Ja na każdą kropkę używam tego olejku, nie zostawia blizn.

Gość gość
używałam niestety nie pomaga

Gość gość
Najprawdopodobniej masz problemy hormonalne, ja mam 25 lat i tez ciagle jakies pryszcze, tradzik itp. okazalo sie ze mam wysoka prolktyne dostalam leki od endokrynologa, pol roku minelo i jak reka odjal

Gość gość
o właśnie, poinnam iść do ginekologa czy bez problemu wypisze mi skierowanie na badania?

Gość gość
żeby się pozbyć problemów skórnych w tym trądziku również należy najpierw przyjrzeć się temu co się je wg zielarki Stefanii Korżawskiej należy jeść wyłącznie ciepłe i rozgrzewające jedzenie aby nie doprowadzić do wychłodzenia organizmu w tym do złej pracy jelit przy której właśnie wyskakują pryszcze ta zielarka w swoich książkach ma przykłady wyleczenia z trądziku właśnie poprzez proste naturalne rozgrzewające jedzenie wraz z oczyszczającymi i wzmacniającymi herbatkami ziołowymi - może dziewczyny tędy droga? na youtube są też filmiki z jej poradami

Gość Meduzka99
A może warto sięgnąć po krem Qcera w aptece? Jest naprawdę bardzo dobry. Świetnie matuje skórę, niweluje wypryski, a co najważniejsze wygadza też po części zblizny. Naprawdę warto.

Gość Arletka4887
nie musisz się z tym wcale godzić. Mam 32 lata, a dopiero rok temu uporałam się z wypryskami na buzi. Próbowałam praktycznie wszystkiego, jedyna rzecz jaka pomogła to preparat Nonacne. Specjalnie dla Ciebie odnalazłam link do sklepu z którego zamawiałam http://nplink.net/JFLpUELB w gratisie otrzymałam próbki kosmetyków do wrażliwej skóry. Jestem pewna, że warto spróbować! Trzymam kciuki!

Gość gość
auaua

Gość gość
Zrob badania hormonalne. Ja za to stosowalam izotek. Pomogl, nie mam pryszczy, ale za to skore w dwa lata po mam nadal suchą jak wior i ciensza niz wczesniej . Zle sie goi, jesli zadrapIe. Nie wiem co bylo gorsze