Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normal boy

dlaczego udajecie niedostepne

Polecane posty

Gość normal boy

pytanie kierowane do dziewczyn, dlaczego do cholery udajecie niedostepne jak wam zalezy na chlopaku? a gdy macie doła bo was chlopak rzucil to potraficie isc do klubu i dac ciala pierwszemu lepszemu? gdzie tu logika? f**k logic to wasze motto zyciowe chyba

Gość gość
Dać ciała pierwszemu lepszemu w klubie.Kiedys na to wpadł?gorszej glupoty nie słyszałam.Zmien Nick na debil boy.

Gość gość
Opisz ta niedostępność.

Gość gość
Nie ufam nikomu kto podkresla w swym nicku ze jest "normal". Jakby byl normalny, nie wpadloby mu do glowy, zeby o tym przekonywac.

Gość normal boy
no taka prawda, jak wam zalezy to udajecie niedostepne (ze niby macie na wszystko wywalone) a jak wam nie zalezy na chlopaku to wtedy potraficie isc z nim do kina itp

Gość gość
Sa takie co ida z pierwszym lepszym albo nawet z kazdym ,a sa inne ,ktore sie szanuja i nie musza niczego udawac .

Nie bądź zgorzkniałym człowiekiem. "dlaczego do cholery udajecie niedostepne jak wam zalezy na chlopaku? " Jak nam zależy to jesteśmy ostrożne, angażujemy się emocjonalnie, uczuciowo. To nie jest udawanie. Jak dziewczyna idzie w klubie na całość, to znaczy że chce odreagować i kompletnie jej na tym facecie nei zależy, traktuje go jak odskocznię, przedmiot, ma go za nic.

Gość gość
Jak będę za nim latać to mu się zaraz znudzę.

Gość normal boy
jak bede za nim latac -> to sie mu zaraz znudze jak bede udawac niedostepną -> to X polecenie do dziewczyn, dopiszcie swoją opinie w miejsce X

Gość gość
Jak będę udawać niedostępną to on może bardziej doceni niż jakby dostał wszystko na tacy

Gość gość
co sie gluio pytasz? to wy mowicie "d****a", "latwa", masz odp

Gość gość
nie znasz dzieciaku jeszcze kobiet. mylisz brak zainteresowania z ostroznoscia i checia poznania, nic nie rozrozniasz, wszystko dla ciebie to sama, nie umiesz odczytywac intencji kobiet, nie znasz kobiet, musisz jeszcze dojrzec do zwiazku i bycia z kobieta

Gość normal boy
nic nie myle. potrafie odroznic brak zainteresowania od sygnalow zainteresowania, ale skoro zdarza sie sytuacja ze jest zainteresowana i zamiast jak czlowiek pomoc szczęsciu udają niedostepne i potem z tego szczescia zgadnijcie co zostaje? na G

Gość gość
Czasem po prostu pewne rzeczy dzieją sie za szybko.Kobieta potrzebuje czasu żeby wszystko sobie poukładać a facet naciska na nią jak to facet.Wtedy wszystko sie zmienia.Niedostepnosc to taki pancerz obronny ,zachowanie dystansu i czas na przemyslenia.Jeśli facet nie potrafi,nie chce czekać wtedy jest problem.Zazwyczaj pomału kobieta sie wycofuje.Madry facet potrafi walczyc o związek,o milość a nie tylko wymagać i oczekiwać.Zatem juz wiesz ze niedostępność to czas na zastanowienie sie i trzeba umieć ten czas przeczekać.Jesli kocha to poczeka tak myślą kobiety.

Gość gość
podobnie do fiku miku. Jeżeli mi zależy to jestem nieufna, zależy mi więc się obawiam im więcej do stracenia tym większy strach. A to że dziewczyna idzie z pierwszym lepszym to jej sprawa co ma czekać na seks do śmierci z partnerem który nie istnieje a nawet jak istnieje to nie jest zainteresowany? To n ie oznacza że nie szanuje siebie

Gość gość
ja nie chce byle kogo

Gość gość
A co pewny jesteś że autentycznie zależy, może ma kaprys takie cycusia na sznureczku poprowadzać.

Gość gość
Czemu ma to dla ciebie jakiekolwiek znaczenie. Jak ty jesteś zainteresowany to starasz sie pociągnąc tą znajomosc. Albo ci sie uda albo nie. Możesz pytac wprost. Jak nie jesteś to co cie obchodzi jak ona sie zachowuje. Dla ciebie tu nie ma żadnego problemu, ani żadnej różnicy.

Gość gość
Bo to kundel ogrodnika, sam nie weźmie, drugiemu nie da.

Gość gość
Autorze, nigdy nie udawałam niedostępnej, bo taka jestem z natury. Teraz mam podobną sytuacje, że już zaczęło mi z gościem jakoś wychodzić, a tu nie ma, nie radzi sobie, nabrałam dystansu bo jego zachowanie jest takie, że nie wiem co myśleć. Zapewne też myśli, że udaję niedostępną. Kobiety, które udają niedostępne są głupie. Można być niedostępną na początku, a później jeśli się dystansuje, tzn. że coś nie halo, jest jakiś problem. Masz do czynienia z dziwnymi kobietami.

Gość normal boy
udawac niedostepna na poczatku czyli co przez to rozumiesz? Moze wypowiedza sie jeszcze jakies dziewczyny

Gość gość
Ja wyjaśnię, kobieta spotyka faceta, załóżmy, że się je spodobał, ale dowiaduje się, że jest babiarzem, on sam zachowuje się jak pan wszechświata: robi pstryk i uważa że ona ma go po stopach całować, za to że zainteresował się nią. Facet miał mnóstwo kobiet, nie żałował sobie w życiu a ona mało doświadczeń. Nie chce być którą kolejną jego, więc go testuje, czego on chce.

Gość gość
normal boy udawać niedostepna na poczatku czyli na taki okres czasu aby wybadać czy facetowi serio zalezy bo jesli mimo tej "niedostepnosci" bedzie sie starał to znak że warto sie otworzyć choć trochę

Gość gość
gość - to ja Napisałam, że "Można być niedostępną na początku" ale chodziło mi o to, że można taką być naturalnie, tak jak ja mam. I chodzi o to, że nie ufam tak każdemu do razu, więc mam dystans do znajomości, dopóki faceta lepiej nie poznam. Jeśli jest szczery, nie kręci i widzę, że mu zależy na znajomości, to się otwieram i już nie jestem niedostępna, ale ot przychodzi z czasem. I niczego nie udaję. Ani na początku, ani na końcu. Po prostu tak mam.