Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

Ja się zastanawiam co kupić potrzebuje 9-36 z pasami Myślę nad recaro young sport lub graco nautilius chyba że są jeszcze jakieś godne polecenia

Gość gość
My mamy britax evolva1 2 3 plus,syn ma poltora roku,jezdzi w nim ok 3mcr. plusy:super material pokrowca,my mamy akurat taki w ciapki krowy:),jest mieciutki w dotyku,rewelacja w praniu zaglowek i pasy rosna z dzieckiem,-zaglowek wysunac mozna do gory,pasy przelozyc w gore jest obszerny,dobry dla grubszych dzieci,boki ma regulowane,mozna odchylic bardziej lub ustawic blizej ciala minusy:slaba regulacja pochylenia-w sumie to minimalna,mniejszym dzieciom jak zasna,bedzie wisiec glowa ale ogolnie,jak najbardziej polecam

Gość gość
To ja od evolvy-my chcielismy maxi cosi tobi ale poczytalam na forach,ze jest on waski,a moj syn z tych wiekszych,wiec zrezygnowalam

Gość gość
Ja mam fischer praice

Gość gość
Ja mam maxi cosi tobi i sobie chwalę, ale faktycznie jest wąski. Z tym że mój syn jest szczupły, więc to akurat dobrze. My "mierzyliśmy" fotelik w sklepie. Myślę, że dobrze jest przed zakupem wsadzić dziecko do fotelika i zobaczyć, jak dziecku w nim jest.

Ja mam maxi cosi rubi 9-18 kg jestem bardzo zadowolona. Wygodny, bo dziecko od razu zasypia :) zrobiony z dobrych materiałów. Taki zwykły i klasyczny.

Gość gość
my mamy romer king II super jest kosztowal 699 zl

Gość gość
Córka ma Storchenmuhle ale fotelik ma już od 3 lat a synkowi (9 mies) kupilismy ostatnio cybex pallas bez pasów z blatem przednim . Ten ostatni wymaga konkretnego minimalnego wzrostu niemowląt i nasz synek choć ma 9 miesięcy i 9 kg to blat sięga mu nieco ponad brodę. Zaletą tego fotelika jest natomiast świetne rozwiązanie jakim jest poduszka amortyzująca kark dla najmłodszych dzieci oraz wysunięcie siedziska do przodu (wajcha od spodu siedziska) by umożliwić maksymalnie leżącą pozycję co w naszym przypadku było bardzo ważne bo często jeździmy w długie trasy.

Gość gość
fisher price obaj synowie i pierwszy fotelik i teraz tez te wieksze. jestem zadowolona :)

Gość gość
Besafe izi plus.

Gość gość
Cybex solution, tylko on jest bez pasow, zapina się pasem samochodowym, nie pamiętam dolnej granicy ale jest do 36 kg i potem można z niego poddupnik zrobić. Mam też ramatti venus 9-18, jest bardzo wygodny, regulowany kat oparcia z siedzącego praktycznieppłasko do spania można ustawić, najpierw synek jeździł, teraz córeczka i jestem z niego zadowolona. Oba foteliki ok 300 zł

Gość gość
Dzięki za tyle wpisów ja do recaro i graco syna wsadziłam nawet a on ma 5,5 r i ok 22,5-23 kg i graco niby lepszy bo zagłówek nie trze mu o ramiona a graco, siedzi w nim wygodnie ale znowu boki nie odstają tak jak w recaro i tapicerka gorsza britax tez jest fajny ale w sklepie nie widziałam

Gość gość
Ja mam Axkid Duofix, montowany TYŁEM DO KIERUNKU JAZDY. Wystarczy obejrzeć jakiekolwiek crash testy, żeby zobaczyć o ile bezpieczniejsze jest wożenie dzieci tyłem.

Gość gość
My mamy AXKID KIDZONE, 9-25kg, montowany TYŁEM LUB PRZODEM do kierunku jazdy.