Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się teraz zachować, poradźcie mi

Polecane posty

Gość gość

Najbliższa koleżanka chciała mnie zapoznać ze swoim kuzynem, na jego prośbę zaznaczam. Ja po dłuższym czasie się zgodziłam. Kiedyś w sobotę napisała sms po godz. 17, czy mam dziś czas na spotkanie. Odpisałam, że dziś nie, bo już zaplanowałam sobie dzień no i ze trzeba było wcześniej mnie uprzedzić, ale za tydz. czemu nie.Toteż ona napisała do tego kuzyna, że dziś nie mogę i przekazała mu, że w innym terminie tak. A on jej odpisał, że... na razie nie chce się spotkać bo ma spotkanie z inną dziewczyną!:( Ani nie nalegałam na to zapoznanie się ani nie pytałam o jego dalsze plany. Odpisałam jej, że ok. i nie odzywamy się już m-c. Chyba jej głupio i nie wie jak to rozegrać. Ja też się nie odzywam. Wierzycie, że to są b. dojrzali ludzie. Jak byście postąpiły z taką koleżanką? Utrzymywałybyście dalsze relacje? Zostałam brzydko potraktowana. Bo to, że z facetem nie chcę się nigdy poznać to oczywiste, ale co zrobić z dobrymi jak dotąd przyjacielskimi relacjami z koleżanką? :(Proszę spójrzcie na to z Waszej strony.

Gość gośćaleksandra
Ja myślę że byłoby głupio zrezygnować z koleżanki przez taką sprawę, przecież to nie jej wina, że jej kuzyn jest chamem.

Gość gość
niby tak, ale ja na jej miejscu nie napisałabym takich głupot swojej koleżance, nie przekazałabym tego co napisał mój kuzyn. I tu mam do niej żal.

Gość gość
Masz racje ,nie powinna c***isac tego co powiedzial kuzyn :( teraz juz mozesz nie miec ochoty z nim sie zapoznawac.

Gość gość
No właśnie, ja bym nie pisała tak głupiej odpowiedzi bliskiej koleżance. Ona jest dojrzała kobieta, powinna myśleć co wypada napisać, nawet jeśli jej kuzyn to totalny burak.

Gość gość
napisala z braku wyczucia i moze z dogłębnej szczerości. jak dla mnie zapomnij o nim a czy o niej? ciezko powiedzieć bo jeżeli ta sytuacja ma Ci sie ciągle przypominać to chyba odpuść

Gość gość
O nim to oczywiste, że nie zawracaj sobie głowy. Tyle, że z nią nie wiem co zrobić. Tego jej nie zapomnę, mogła inaczej. Pewnie myśli to samo co ja i milczy. Zobaczcie dziewczyny jak niedoszły facet, nawet burak potrafi zepsuć kolezenska relacje kobiet. Na oczy chłopa nie widziałam a kłopot jest. Nigdy więcej takich propozycji.

Gość rozi en
o matko ale masz problem. kolezanka napisala ci prawde i bardzo dobrze- to tylko dobrze o niej swiadczy. niby z jakiej racji miala by klamac. rozumiem, ze czujesz sie urazona, ze ktos interesuje sie toba i inna dziewczyna ale to nie wina kolezanki. prawdomownosc potraktowala bym raczej jako zalete a nie wade.