Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alunia111

Pomocy!

Polecane posty

Gość Alunia111

Jestem nieśmiałą, 19 letnią dziewczyną i mam chłopaka. Mam problem, ponieważ on od pewnego czasu namawia mnie, żebym zrobiła mu loda. I chociaż bardzo go kocham to nie wiem czy powinnam to robić :/ Dodam, że jesteśmy razem od 4 miesięcy, i jestem dziewicą. Co prawda, często się pieścimy, miałam nawet sporo orgazmów, ale dopiero od niedawna(jakiś miesiąc) dotykamy się pod bielizną. Co prawda, raz mnie tam lizał, ale tylko raz nie przez majtki i to tylko chwilę. Mam nadzieję, że mi pomożecie bo będę u niego w domu już jutro, a jako, że nie będzie jego rodziców to pewnie będzie bardzo o to nalegał. Proszę o porady co robić :/

Gość gość
Idźcie razem pod prysznic myjcie się nawzajem on ciebie potem ty jego namydl ręce i zacznij go delikatnie pieścić ręką potem zacznij delikatnie lizać językiem weź go delikatnie do buzi i już zobaczysz że ci się spodoba. Na pewno po tym odwdzięczy ci się piękna minetka i oboje będziecie zadowoleni.

Gość gość
Daj @ to ci pokażę jak ja to robię swojemu.

Gość Alunia111
Nie byliśmy jeszcze razem pod prysznicem :/ Nie wiem czy jestem na to gotowa :/

Gość Alunia111
Pod prysznicem najlepiej zrobić pierwszego loda?

Gość gość
Pozwól mu na tyle na ile Ty chcesz i na ile jesteś gotowa.Jeśli naprawdę Cię kocha to zrozumie i poczeka.