Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie okradł:(

Polecane posty

Gość gość

Własnie się zorientowałam. Nieraz ginęły mi pieniądze z portfela, za każdym razem myślalam, że albo gdzieś wydałam albo wypadły albo cokolwiek. Dzisiaj się wkurzyłam i postanowiłam sprawdzić moje najgorsze podejrzenia. Specjalnie rozmienilam pieniądze i włożyłam plik banknotów (10,20, 50) do portfela. Portfel zostawiłam na wierzchu w pokoju i wyszłam niby coś zrobić do jedzenia. Potem sprawdzam i brakuje jednej 10zl!!!!!! Normalnie nie licze pieniedzy co do grosza ale teraz policzylam. Jest mi tak przykro:( Mam ochote mu zrobic awanture ale moze lepiej bez slowa zerwac te znajomosc. Nie mowie, ze 10 zl to duzo pieniedzy ale sam fakt!!!!

Gość gość
Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie na świecie, zerwij kontakt od razu, nie pytaj go nawet o to, bo zacznie się głupio tłumaczyć, albo wmawiać, że nie umiesz liczyć, szkoda czasu na złodzieja bez jaj :(

Gość gość
pewnie ze nie chodzi o 10 pln ale o sam fakt. okradac wlasna dziewczyne :O rzuc gnoja bo okaze sie że ma lepkie łapy takze poza domem i jeszcze zostaniesz w cos wplątana przez frajera.

Gość gość
c*****o.

Gość gość
Masakra jakaś:( Gdyby mnie poprosił to przecież bym mu dala te pare złotych. Nie rozumiem jak on mógł coś takiego zrobić. Od dawna ginęły mi pieniądze ale zwalałam to na roztrzepanie. Wiecie, nagle potrzebuję zapłacić za bilet w autobusie i patrze, że znów nie mam drobnych a dałabym sobie rekę uciąć że je mialam. No nic, tłumaczyłam sobie, że gdzieś wydałam!!!!!! Dzisiaj nie wytrzymałam i sprawdziłam. Jestem pewna, że to on. Napisał do mnie czy się jutro widzimy. Nic mu nie odpisałam i chyba nie odpiszę. Nie wpuszczę go do domu więcej. Mam 17 lat a on 18.

Gość gość
ponów próbę raz jeszcze.

Gość gość
Powiedz mu tylko tyle ,,jesteś alfonsem a jak nie wiesz to się domyślić ,,zostaw go on się nigdy nie zmieni!!!

Gość gość
Młoda jesteś, związek wbrew temu co Ci się wydaje jeszcze nie jest tak dojrzały ;) Olej faceta, jeszcze będziesz się z tego śmiała. A jemu powiedz, że zamontowałaś kamerę w pokoju dla żartu i sobie oglądałaś nagranie z dziś, zobacz jego reakcję ;)

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji. Tyle ze na dodatek jestem z nim w ciazy. Utrzymywalam lajdaka tyle czasu bo nie mogl znalezc pracy a on mi takie cos! Mimo ze jestem w ciazy z nim to rozstalam sie z nim.

Gość gość
bardzo ci wspolczuje ale lepiej teraz niz pozniej. Szkoda czasu na takiego.brak slow.

Gość gość
No brak slow... ale co zrobic zycie lubi sie komplikowac i trzeba sobie teraz poradzic.

Gość gość
prawdziwy koszmar, badzcie silne!!!!

Gość gość
co za żałosny fiut, no ale do tego jeszcze pewnie chciał sobie p*****ać :/ powiedz mu, że nagrałaś to jak ci ukradł te 10zł z portfela (kamerka w laptopie czy coś) i że pokażesz to wszystkim jego znajomym i narobisz mu wstydu