Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet nie chce się kumplować z dziewczyną,

Polecane posty

Gość gość

ktora fizycznie mu się podoba? zaznaczam, że nie chodzi o to, że się w niej zakochał, bo to rozumiem, ale o taką sytuację, gdzie on jest na wstępie już zajarany, że może coś z tego będzie, bo 'niezła dupa', a ona (singielka) mówi - kumplujmy się, zostańmy przyjaciółmi, a wtedy on ODCHODZI. Nie rozumiem tego, skoro dostrzegł w niej coś fajnego, ale usłyszał, że nie, dlaczego nawet nie odezwie się, żeby pogadać - albo nie odpowiada jak ona zagai co u niego- całkowicie odpuszcza. Pytam, bo miałam tak, że facet miał fajne hobby/pracę/pasję, lubiłam z nim gadać, ale on szybciutko zaczął zmierzać w stronę miłości, kiedy ja byłam na etapie kumplowskim i nie widziałam w nim tego, co on oczywiście już dostrzegł we mnie. I po takim tekście facet znika jak kamfora. Ja nie kolekcjonuję kontaktów, ale zwyczajnie przykro, ciekawy człowiek, a tu więcej nie pogadasz koleżeńsko, ba, nie pogadasz wcale. Czy to ego, czy lecą polować dalej, szkoda im czasu, czy o co chodzi?

Gość gość
faceci - odpowiedzcie mi proszę :)

Gość dość ładna ale nie w typie
Powodów może być kilka. I szkoda mu czasu i męczyłby się mając świadomość, że nie będzie mógł Cię skonsumować.

Gość autorka __tematu
dość ładna, ale nie w typie - a na kolegów mu nie szkoda? dlaczego na koleżanki bez seksu szkoda czasu, a na kolegów nie? ja też mam coś ciekawego do powiedzenia, serio ;)

Gość gość
up

Gość gość
no niech się wypowie jakiś facet :)

Gość gość
urażona duma ,nie lubia porażek a jeszcze nie kochają więc odchodzą bo część z nich godzi się na przyjaciela ale tylko gdy mają nadzieje że zmieni baba zdanie,mnie częściej wywalają z życia jak gadam o przyjażni,chociaż u mnie to zwrot grzecznościowy który ma znaczyć wiadomo co

Gość gość
a ja serio bym się chciała z niektórymi kumplować i mi przykro, że wywalają mnie z życia - jak Ciebie - kiedy mówię, że to będzie tylko przyjaźń. cieszę się spotykając ciekawe osoby i przykro mi, kiedy na zawsze urywają kontakt. czasami po całej nocy przegadanych rozmów. inna sprawa, że to żałosne, że nawet nie chce im się postarać, bo w niektórych wypadkach od przyjaźni zaczyna się coś więcej, ale do tego trzeba drobiny cierpliwości i ytrwałości, a im chyba się nie chce.

Gość gość
no ale nie myśl tylko o sobie ,ktoś się nastawił na więcej i czuje się urazony to jakie to porównanie że ty chcesz sobie z nimi pogadać bo miło ? mają prawo i tyle,a jak chcesz otwartej drogi do czegoś więcej ewentualnej ,to nie puszczaj tekstów o przyjażni bo to jest mocno chłodzące,można to powiedzieć gdy cenisz przyjazn ale to całkiem innymi słowami

Gość gość
ja się cieszę jak mnie kasują z życia bo nie lubię nikogo za długo ranić i tak jest lepiej

Gość gość
chyba się nie zrozumiałyśmy. ja ich nie ranię, bo oni nie są we mnie zakochani. piszę o przypadkach, gdzie znaliśmy się chwilę. jak ktoś jest zakochany, to ja rozumiem ból i nikogo nie zatrzymuję.