Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utracone oczy i uczucia..

Polecane posty

Gość gość

To jakaś paranoja co mi się przydarzyło. Niedorzeczne, ale teraz wierzę w klątwy. Pewna stara rura rzuciła na mnie urok rok temu, powiedziała, że nie będę miał w życiu nic i stało się.. Po operacji nosa moje życie legło w gruzach. Już kij tam z nosem że wygląda do duupy, ale reszty nie da się zaakceptować. Przez narkoze wyżarło mi oczy dosłownie, wyblakły i wyglądają jak po amfie przerażająco i bez emocji. Ponadto ustraciłem świadomość, czuje się na wpół żywy albo jak we śnie, zanikły mi prawie całkowicie emocje i czucie. Nie czuje że się poruszam, tracę pamięć, nie mam węchu, nie czuje że oddycham. JAK MAM ŻYĆ? Dlaczego tak się stało?

Gość gość
weź jakieś leki tylko dobre.

Gość gość
o matko jedyna serio? to okropne :O

Gość gość
a masz nerwice?może nie jest tak zle tylko oszalałeś od pewnych uszkodzeń i wszystko wyolbrzymiasz

Gość gość
chciałąbym zobaczyć Twoje oczy może się mylisz i nie jest tak tragicznie

Gość gość
przytulam

Gość gość
Jest tragicznie. Kolor nawet z brązowego zmienił się w sraczkowato zgniło zielony i taki wyblakly. Nie mam nerwicy wiem że to brzmi jak science fiction ale jest prawda zabije się do końca miesiąca, tak myślę.

Gość gość
pokaz te oczy i nos

Kojarzę twoje wątki i współczuję :(. Co powiedzieli lekarze na to,że z nosem dzieje się to co nie powinno? Pisałeś,że się zapada tak?

Gość gość
wiele osób ma zgnito zielony jak określasz ,ktoś powinien obiektywnie ocenić a nie ty sam

Gość gość
Już ch/uj z nosem mógłby taki być, ale te przerażające ślepia, ogłupienie, odrealnienie, zanik czucia i uczuć to jest o wiele gorsze niż brzydki nos.

Gość gość
uspokajałam tu jakiś czas temu chłopaka który świrował po zabiegu przegrody nocami ,potem mu się polepszyło i się uspokoił on nie mógł oddychać ale o oczach nie mówił

Gość gość
foto albo wypier'dalaj

Gość gość
zanik uczuć to jakbyś był obojętny więc nie masz zaniku uczuć

Gość gość
nie ubliżaj mu agresorze sam wypadaj ,nie ma przymusu sam musi chcieć i najlepiej nie tu na wasze jęzory

Gość gość
1:11 To właśnie ja. Jak przestałem się dusić to zaczęło się dziać to. Już wolałbym umrzeć wtedy, a tak muszę kombinować jak się zabić.

Gość gość
pokaż te oczy, może nie jest tak źle

Gość gość
no tak się zastanawiałam czy to Ty,może ci po prostu zzieleniały znam dwóch facetów którym zmienił się kolor na jaśniejszy ,zapytaj rodziców jak wyglądają Twoje oczy

Gość gość
nie ma różnicy koloru

Może to kwestia zdjęć ale jak dla mnie nadal masz ładne oczy.

Gość gość
jest taka choroba że się wymyśla choroby może to masz

Gość gość
ja bym nawet powiedziala ze te Po wygladają lepiej serio, kolego nie jest tak zle

Gość gość
i widzisz ulegasz złudzeniom ,masz dwie opinie które obalają twoje wymyślanie ja nadal utrzymuje że masz w sobie napięcie które musi znaleźć jakiś wentyl i znalazłeś w wymyślaniu że cos jest nie tak z ciałem

Gość gość
Nie mam ładnych sa okropne. Jak u lalki się nie poruszaja juz nawet nie chodzi o kolor. Jak mi się wlaczy swiadomosc na chwile czasami to się zmieniaja i się czuje normalniej realniej ale to rzadko się dzieje. Moja matka mi wczoraj dobrze powiedziala że mamdwie twarze.

Gość gość
Przeje/bane.

Gość gość
Kolor Ci się nie zmienił. Tyle, że na pierwszym zdjęciu twoje oczy wyglądają na pewne a na drugim jakbys stracił chęc do życia. Najlepiej jakbyś poszedł do lekarza jeśli chodzi o oddychanie.. A zz resztą to najlepiej do psychologa i psychiatry, bo się zamęczysz. Nie wkręcaj sobie że to przez jakąs babe.. Myśle że masz jakaś depresje czy coś w tym rodzaju. Brak uczuc, odrealnienie i reszta..

Gość gość
Kolor się zmienił i to drastycznie i straciłem miłość swojego życia. Zobacze ja dwa razy ostatnie i się wieszam.

Gość gość
Chlopie to nie oczy sa problemem. Ty sie zrobiles jeczaca, wiecznie narzekajaca pier.do.la i to jest problem. Idz do psychiloga albo do psychiatry bo dobrze nie jest. Ludzie zyja bez reki czy nogi a Ty wymyslasz.

Gość gość
* idz do psychologa mialo byc