Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Afrodyzjak

Polecane posty

Gość gość

Hej, jak myślicie, jakie zapach mogą działac na faceta jak afrodyzjak. Próbowaliście jakies ? Jakie polecacie ?

Gość gość
Naukowo stwierdzono że takich dla Homo sapiens nie ma. Gdybyś była owadem, ptakiem, albo innym rodzajem to wystarczyłoby n/a/s/r/a/ć albo nasikać aby mieć masę adoratorów.

Poza tym facet musi uzyc kilku zmyslow by receptory mogly pobudzic neurony. Dobrze jest jesli zapach wsparty jest smakiem I dotykiem. Najlepszym wiec afrodyzjakiem sprawdzonym klinicznie sa pieczone kartofle ;) kiedy jeszcze zweglona skorka patrzy w dlonie a unoszacy sie aromat az prosi o skosztowanie. Owszem finezja sprawia ze chleb ze smalcem I czosnkiem dziala podobnie jednak ja uwazam ze nic tak nie dziala na faceta jak naturalny zapach niemytej jamy ustnej po uprzednio zjedzonym paprykarzu szczecinskim :P lub zwykle placki ziemniaczane z cebulka . Jak widac nieodzownym skradnikiem laczenia zmyslow jest kuchnia. Choc sa rani czerpiacy namietnosc z historii wielkich a przykladem jest niemyta Marysienka dajaca wrazen swym zapachem Janowi III po kilku tygodniach nie mycia. Wiec gama tworcza jest przeogromna. A wiec drogie Panie ! Eksperymentujcie

Gość gość
Z tego co się orientuję to w ten sposób powinny działać feromony. Powinny, a czy działają to już inna kwestia :) Bardziej realne wydaj mi się działanie afrodyzjaków, które się spożywa przed stosunkiem. Jak byś była zainteresowana takimi produktami to na stronie http://afrodyzjaki-rank.pl znajduje się ranking taki właśnie afrodyzjaków. Osobiście jeszcze nie miałem okazji by ich spróbować ale sokoro ludzie to kupują to chyba są skuteczne?

Gość margot0012
Żadnych afrodyzjaków. Jak chcesz swojego pana trochę nakręcić, ubierz się jakoś wyzywająco i pochodź tak po domu. U mnie świetnie się to sprawdza. Nie będę Ci wklejała nazw sklepów, bo jest teraz takich mnóstwo. Jeśli chodzi o inspiracje... to chyba najlepiej wejść na coś w rodzaju http://redtube.net.pl . Tam widać, jakich sytuacji i jakich przebrań pragną faceci :)