Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateu

dlaczego nie mam dziewczyny?

Polecane posty

Gość mateu

nie mam dziewczyny a tak bardzo chciałbym miec :( mam w sobie tyle milosci a nie moge jej nikomu przekazac, jestem wrazliwym chłopakiem i to nawet bardzo,chcialbym miec dziewczyne zeby z nią spacerowac, tulić, całowac w szyje i usta ale mam pecha jakiegos :( dbam o siebie zeby dobrze wyglądac, jestem miły i ambitny i z charakteru tez wporządku, nie przeklinam a jestem sam, z wyglądu jestem przystojny (nie, nie chwale sie) ale jak widac to wszystko to za mało musze jeszcze miec z milion na koncie to moze wtedy... eh...

Gość gość
podziekuj mamusi🖐️

Gość gość
Znam też takiego jednego. Dobry, pracowity,zadbany i żadna Go nie chce

Jestes zbyt idealny albo tylko takiego udajesz

Gość mateu
po co mam cos udawac na forum? "jestes zbyt idealny" czyli to zle?

Gość gość
a ile masz lat i z jakiego województwa jesteś? bo ja szukam właśnie tego, co Ty masz do zaoferowania :-)

Gość gość
to nie było do Cb tylko do autora :O

Gość gość
A może trafiasz na nieodpowiednie kobiety? Wiesz, im chłopak bardziej zadbany tym bardziej w oczah kobiety jest on niedostępny. Każda myśli- on może mieć każdą. To działa w obie strony. Co on we mnie widzi, że się mną zainteresował. Moim zdaniem masz złe podejście. Kiedy zainteresujesz się jakąś dziewczyną nie dawaj siebie całego, tzn bądz troche tajemniczy, możesz powiedzieć , że nie chcesz się angażować ( to się może w międzyczasie zmienić). Uwierz- ja mam taką sama sytuację tylko różni nas płeć. Podobno jestem inteligentna, śliczna ale nie mam faceta obok siebie chociaż bardzo bym chciała. Po prostu nikt do mnie nie zagaduje, a ja w głębi też pragnę miłośći. Może za bardzo jej pragniemy?

Gość mateu
"a ile masz lat i z jakiego województwa jesteś? bo ja szukam właśnie tego, co Ty masz do zaoferowania usmiech.gif" 20 / mazowieckie "Wiesz, im chłopak bardziej zadbany tym bardziej w oczah kobiety jest on niedostępny. Każda myśli- on może mieć każdą. To działa w obie strony." nie wiem, nigdy sie nie zastanawialem jak to wyglada z perspektywy dziewczyn

Gość gość
Powiem Ci jak ja to widzę. widzę przystojnego chłopaka, który wydaję się sympatyczny, wtedy myśle- nie mam u niego szans. On może mieć każdą kobietę, dlaczego miałby się mną zainteresować. Nie chodzi o to, ze ja mam niską samoocenę, ale większość kobiet ma i własnie tak mysli. Jeżeli od razu pokażesz swój charakter, że wcale nie zależy Ci na tym aby mieć super babkę ale dziewczynę, którą chciałbyś pokochać za jej charakter, zaangażować się będzie Ci łatwiej. Myśle, że teraz kiedy spodoba Ci się jakaś dziewczyna, powinieneś zacząć od delikatnej rozmowy, nie pokazywać, że bardzo Ci zależy na związku i wykazać jej zainteresowanie.

Gość mateu
czasami lezac na lozku z rana sobie mysle jakby to bylo fajnie teraz sie przytulic i wyściskać swoją dziewczyne (ktorej nie mam)

Gość mateu
dziewczyny jak wy sie zachowujecie jak sie wam podoba chlopak?

Gość mateu
pozwole sobie odświezyc

Gość gość
Up

Gość gość
Bo do dziewczyny trzeba podejść, zaprosić gdzieś itd. Wy mężczyzni to na kobiety czekacie, a przecież to do Was należy!!!