Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaL

wesele w Krakowie

Polecane posty

Gość ankaL

Jestem na początku przygotowań do wesela i ślubu :) Kościół już jest, tu wiadomo moja parafia, więc nie było co wybierać:) Zapisani pięknie. Kolejna tura sala weselna. I tu zaczyna się problem. Jest ich wiele. Sama byłam na kilku póki co i żadna mnie nie przekonała do siebie. Wszystkie ok, ale bez szału. Gdzie mieliście swoje wesela?

Gość małgosiaa35
ja miałam w hotelu europejskim w samym centrum Krakowa. Sala jest bardzo elegancka, balowa wręcz. Do tego ogród letni. Cenowo też wyszło całkiem ok. Ale to najpierw sobie zobacz.

Gość AnkaL
Tam nie byłam. Masz jakieś zdjęcia? Mogę Ci maila podać wyślesz? ładna nazwa:) hotel europejski. Narzeczony jest nauczycielem geografii to by pasowało nawet :)

Gość małgosiaa35
Tu masz ich stronkę. http://www.wesele-w-europejskim.pl/ Maila też możesz podać to wyśle Ci kilka zdjęć robionych naszym aparatem. Naprawdę sale są przepiękne.

Gość gość
A może okolice Krakowa? Przecież z kościoła może gości zabrać autobus. Piękne sale znajdziesz w Inwałdzie w hotelu Łysoń, możesz sobie je obejrzeć na tej stronie - http://www.parkhotellyson.pl/Nasze-sale-47.html. Mnie najbardziej podoba się Zimowy Ogród, ale to na małe przyjęcie:)

Gość gość
Ja byłam ostatnio na weselu w Best Western Premier przy Opolskiej. Bardzo kameralny klimat, organizacja bez zadnych zarzutów. Bardzo dobrą opcją jest nocleg dla gości jeżeli dojeżdzają z daleka tym bardziej że pokoje hotelowe- bajka. Kto jest z Krakowa to na pewno potwierdzi:) Szczególnie polecam tym bardziej, że jak słyszałam cena stosunkowo nie duza