Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech wpiszą się Ci co głosowali na Kukiza i dlaczego. Ja mam już dość PO i PiSu

Polecane posty

Gość gość

wszystkich ich kandydatów itd. Nie uśmiechało mi się głosowanie nawet na Kukiza, uważam, że wszyscy są do niczego, ale rzygam w kółko tym samym, a Kukiz jest zaraz za Dudą i jako jedyny ma jakieś mikroszanse na wejście do drugiej tury. Jak wygra Komor to ja się powieszę.

Gość gość598
nie wieszaj się po prostu trzeba się pakować i wyjechać, i radzę już pakować walizki bo wiadomo kto wygra i niestety podejrzewam że w 1 turze :o

Gość gość
Jak skończę studia to będę albo próbował wpakować się gdzieś na urzędasa, albo pakuję walizki i sp*dalam w cholerę, ale mierzi mnie to trochę, bo to tak jakbym się poddał i pozostawił ten kraj nieudacznikom do dewastacji.

Gość gość
Kukiz nie przekaże nikomu swojego poparcia w drugiej turze, nie słuchaj tego co mówi telewizja. Jasno w wywiadach powiedział, że NIKOGO nie poprze. Ja wróciłam z wyborów i właśnie na niego zagłosowałam, to człowiek, który kocha Polskę i chce oddać władzę w ręce ludzi. Jego główny postulat to JOWy, czyli wyrzucenie z sejmu wszystkich, którzy siedzą tam od 25 lat. Nie jest zamieszany w żadne układy. Głos na niego to dobra decyzja!

Gość gość598
niestety nic się w Polsce nie zmieni bo ludzie mają ten kraj głęboko gdzieś. Nawet jak im dokładnie wyraźnie pokazali złodzieja to i tak na wyborach zagłosują na niego bo tak wygodnie, dlatego co 4 lata wybieramy tych samych ludzi a nawet jak się trafi ktoś mądry kto chce dobrze to wszyscy mają go gdzieś

Gość gość
No ja zagłosowałem na Kukiza, a co on zrobi to już inna sprawa, a Komor i tak pewnie wjedzie na górę poparciem kupionych niewolników urzędasów i znów jedyne co się zmieni to pogorszą się warunki bytowania wszystkim tylko nie urzędnikom, podniosą się podatki. 8 lat rządów PO i NIC się nie dobrego nie stało w tym kraju, absolutnie nic.

Gość gość
Znaleźliśmy sie w takim punkcie w którym każdy powód jest dobry aby zagłosować na kogoś kto po pierwsze nigdy jeszcze nie zasiadał w żadnych strukturach władzy a po wtóre nie ulega żadnej wątpliwości że ten ktoś jest spoza wszelkich panoszących się w kraju dotychczas układów. Już sam tylko sprzeciw przeciwko rzeczywistości i przeciwko tym którzy nam tą rzeczywistość zafundowali jest dobrym powodem. Ja miałem także inne ważniejsze powody. Jednomandatowe okręgi wyborcze które rzekomo kukiz i oburzeni których w tych wyborach reprezentuje zamierzają wprowadzić. Dlatego dziś na niego głosowałem a wyborach parlamentarnych zagłosuję na oburzonych. JOW-y sprawią że po raz pierwszy w całej historii naszego życia zyskamy realny wpływ na to kto zasiądzie na rządowych i parlamentarnych fotelach. Tego moi drodzy za życia żadnego z nas żyjących współcześnie polaków jeszcze nigdy nie było. I proszę mi nie pitolić o senacie bo ja mówię o całym aparacie rządzącym państwem.