Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grażynka123

przyjaciel

Polecane posty

hej ;) mam taki problem, ze od jakiegos czasu znajomi sugeruja mi ze moj przyjaciel prawdopodobnie czuje do mnie cos wiecej, sama tez tak podejrzewalam, ale teraz sama juz nie wiem co myslec. Probowalam z nim porozmawiac na ten temat i spytalam go wprost, ale zaprzeczyl, powiedzial ze jestem tylko kumpela i ze on wgl nie szuka i nie chce dziewczyny. Jednak niedlugo po tym sie pocalowalismy i on zaczal mnie dotykac. Wiem ze ponowna rozmowa nic nie da bo on jak nie bedzie chcial to mi nie powie jak jest naprawde. Na tej jednej akcji sie tez nie skonczylo, sytuacja rozwinela sie tak ze od niedawna uprawiamy seks i wgl czesc osob nawet sadzi ze jestesmy razem. Nie wiem co z tym zrobic bo chyba mi zaczelo na nim zalezec, a on uwaza ze nie chce zadnego zwiazku bo prowadzi takie tryb zycia ze moglby tylko kogos skrzywdzic przez to. Martwie sie o niego bo przesadza z alkoholem i od jakiegos czasu nie pracuje i nie chce pracowac. Dodam ze ok rok temu rozstal sie z dziewczyna z ktora byl kilka lat. Pomozcie, potrzebuje obiektywnej opinii na temat calej tej sytuacji bo ja juz jestem tak skolowana ze nie wiem co robic

Gość gość
uprawiasz seks z kumplem? a płaci ci chociaż? ile bierzesz?

Gość gość
Wierz co może on nie może zapomnieć tamtej dziewczyny i ciągle myśli i nie i tu jest problem przez to może nie chce cię krzywdzić

Gość gość
zaprzeczyl, powiedzial ze jestem tylko kumpela i ze on wgl nie szuka i nie chce dziewczyny. podłozyłas mu się? musiał być zalany

Gość gość
powaznie to o co chodzi z tym sexem w kontekscie ze nie chce dziewczyny?

Gość gość
do 15;16 od autorki ;Na tej jednej akcji sie tez nie skonczylo, sytuacja rozwinela sie tak ze od niedawna uprawiamy seks

Gość gość
Kumpela do lozka ? fajnie :D

Gość gość
zboczeńcom popierdoliło się w główkach,nie potrafią szanować się w koleżeńskich relacjach,zamiast głowa ,myślą dupą autorka to prostytutka

Gość gość
po ile macie lat, grażynko?