Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie stało z wilkiem?

Polecane posty

Gość gość
bo autentyczny smiech ogarnia na widok obludy, dwulicowosci i falszu jaki tu panuje. :D V Spamerka jestes ? -napiieerrdalaj ciagi cyferek, bo Tobie tez nie dali zyc, a ja pozniej wspomoge Cie i napasiemy obłude spamem oporowo bo nic do nich nie trafia. ;)

Gość gość
idź tam gdzie pisze Matuzalem, a nie temat niszczysz. Matu jest jak łagodny jak baran i wkurza cię że nie potrafisz go sprowokować

Gość matuzalem0325
...po pierwsze konkret - komu tu zniszczyłem życie ? Komu chociaż przeszkadzałem ? Jeden nick, jeden przykład ....po drugie konkret - tyle wklejasz spamujac może wklej te dialogi gdzie Cię nękam i wyśmiewam chorobę ....po trzecie nigdzie nie napisałem słowa że ty to kole ...zawsze sądzilem że jesteś jednorazowy i nie do podrobienia, ale może jestem naiwny Nie ma konkretow to wypad i idź gdzie indziej poszukać naiwnych ludzi którzy kupią twój kit... Wiek kupił i gdzie jest ?

Gość gość
Matu, wiesz dobrze że on nic nie wklei, nie odejdzie, nie poda nicka, ot Kreska :(

Gość gość
Kreska Koke Kojot nie zażył psychotropów stad atak :(

Gość gość
Tez odnoszę wrażenie że to widmo z gościa pisze.Szczególnie wpis gość dziś :-O

Gość gość
Wścieka się bo go rozszyfrowali, a może na privach ...nie jest tak jak zamierzał, jako kojot też wiele nie zdziałał

Gość gość
Wpis z 16.23 to wpis Koke Kreski kojota Uzbecka szmata to jego slowa

Gość gość
Ktoś ma wątpliwości że to krecha? Widmo? Biedny Matu , przyczepił się do niego sam chyba nie wie o co i dlaczego, Kojocik ci nie wyszedł Widmuś?

Gość gość
Matu jest do dziś w szoku że Koke to Krecha i wyzywał Matu od pedofilów, urzędników. Znalazł że valka trudniła się kiedyś prostytucją :D Słodką widział na ulicy. Na pasku jego przeglądarki wyświetlić się jej profil V Największy Czub Ero. Wilk przy nim to złoty człowiek. Bo ma jeden nick Koke Kreska Kojot Amstaf Nowy w mieście Wesoły Ponury Absztyfikant, Canis... V To jedna chora osoba

Gość gość
Szokuje mnie jak on jest zapalczywy, zawzięty. Straszne. Matuzalem niepotrzebnie mu odpisuje, KKK wyładowuje się jako Kreska, jako Koke pisze jak ma lepszy nastrój, a Kojot dla rozrywki. Smutne to.

...nie wiem co pisywał Kole czy kojot bo ich nie czytywalem, a z Kole wymieniłem może ze 3 posty i to wszystko ...za tokreska nawet spod swjego nicka powtarzał do znudzenia sbecką szmatę czy kurwę, czy też pedofilskie skłonności (choć pisał na samym poczatku ze to tylko łatka którą każdemu można przykleić bez wzgledu na fakty). ...rożnimy się tym że przymiotniki jakimi ja jego określalem wynikały z tego co i jak pisał (np. megalomania) ...natomiast un używa określeń do których nie dalej podstaw w ani jednym poście. Nie mam tu zbyt wielu znajomych ...Sam krecha twierdził ze nikt ze mną pisać nie chce ... Teraz zaś czytam, że że moi znajomi stają z pomarańczy.... Jest konsekwentny jak diabli ...szkoda że tylko w spamowaniu.....

Gość gość
Matu :) wiesz dobrze, że to nie ma sensu :D Masz psychofana i już :)

Gość gość
Koko spamował karuzele 8 Wtedy wszystko wyszło

...przepraszam ! ... a niby dlaczego mam siedzieć cicho ? Może faktycznie sprawa nie warta uporu ... Ale dlaczego tylko ktoś ma mieć z tego zabawę ... Ja z gęby Cholewy nigdy nie robilem ... On juz poraz któryś z kolei ...

Gość gość
przez ten nieszczęsny 8888 kowy spam wszystko legło w gruzach, koke, kojot krecha

Gość gość
8 jest najbliżej enter :D

Gość gość
wpadł z tym 8888 jak śliwka w kompot.

Gość gość
kogos naprawde obchodzi co sie stalo z tym glupkiem? wow

Gość gość
Widmokrecha, albo spamujesz albo piszesz, zdecyduj się

Gość gość
Po co ci to Kkk? przewietrz głowę :D

Gość gość
Udowodnij kto spamuje. Dowody na stół, albo stul pysk. :D

Gość gość
Może za mało tęskniliśmy po jego odejściu i ma żal?

Gość gość
Żal+ problemy z głową= awaria procesora.

Gość gość
Bo jezeli podejrzewasz konkretna osobe, to masz cos na sumieniu. :D

Gość gość
Ciekawe czy. KKK pierdöloli Ole na privie,chyba nie bo ma atak spermy na mózg :classic_cool: Chyba nawet nie ma żadnego priva hhehe:/

Gość gość
Uniemozliwiales komus rozmowy na przestrzeni kilku miesiecy i to dla kaprysu, bo szmato masz podły charakter. Jednak gdy twoje metody trollowania w bialych rekawiczkach nie przyniosly ci oczekiwanych rezultatow to dooppiieerrddalałes z goscia na rodzine i wyzywales od kalek. To trwalo dobre pol roku. Tylko ty miales motywy i nawet jezeli ci ktos pomagal z goscia to rowniez stosowal twoje metody eliminacji ludzi z forum. Czyli ktos wspolpracowal z toba, albo to ty sam dodawales sobie wsparcia z goscia. No slucham szmato jak sie tego wytlumaczysz ? w/w tekst do matu.

Gość gość
Coś chyba panu KKK poszło nie tak :O:D