Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluch jak parówa wygięta

Krzywe paluchy u nóg ble XD

Polecane posty

Mam 21 lat i coś podobnego do haluksów na stopach. :P Kiedyś miałam normalnie, ale w podstawówce nosiłam często za małe buty, jak mi rosła noga i od wielu lat mam obrzydliwie zachodzące paluchy na inne palce. W sumie to miałam do tej pory wyrąbane, po prostu unikałam chodzenia bez skarpetek, ale ostatnio znajomi zauważyli i się przerazili tym. :P Więc pomyślałam, że może rzeczywiście głupio to wygląda. :P Ma ktoś może pomysła, co z tym gunwem zrobić? Wszelkie operacje odpadają, bo jestem osobą aktywną sportowo i nie wyobrażam sobie siebie jako niesprawnej panienki. :P Zdjęcie: http://i.imgur.com/dPDAQHZ.jpg PS. Jestem osobą ZDROWĄ, to NIE JEST defekt genetyczny! PS2. To na serio jest obrzydliwe O.o

PS3. TO NIE BOLI xd

Gość gość
to nie są haluksy, ja nie nosiłam ciasnych butów i też tak mam xd taka budowa stopy, głowa do góry xd

UP

Nikt nie odpowie?

Gość gość
to nie sa haluksy. masz krzywe palce i tyle. taka budowa stopy

Kiedyś tak nie miałam ;___; W każdym razie, nie powinnam się tym martwić, że na starość mogę mieć przez to bóle pleców itp? Szczerze, to jeżeli to tylko budowa stóp, to mnie to pociesza, że to nie żadne haluksy >u

Gość gość
a co w tych stopach jest brzydkiego,,chciałabym mieć takie,naprawde...ja to dopiero mam śmieszcze stopy,zazdroszcze ci twoich

Cóż brzydkiego? Krzywy paluch :P Tak jakby przekręcony, że tak się wyrażę.

Gość gość
przesadzasz

Gość gość
brzydkie stopy to brzydka cip/ka, udowodnili to naukowcy z Florydy :O masz motyla czy inne badziewie?:O

"brzydkie stopy to brzydka cip/ka, udowodnili to naukowcy z Florydy pechowiec.gif masz motyla czy inne badziewie?" Wypad.

Gość paluch jak parówa wygięty
Już mówiłam, że żadna operacja nie wchodzi w grę.

Ej, bo jest ciepło i włożyłabym jakieś sandały, wypada, czy wiocha z takimi palcami? Bo to wygląda serio brzydko, a wszystko przez noszenie za małych butów za młodu. :/

Gość maniciurzystka
Kochana to nie są haluksy.Proponuje udać się do dobrej kosmetyczki,zrobić pedicure,pomalować pazurki na jakieś letnie kolory i stopa od razu będzie inaczej wygladać.Teraz wygląda na zaniedbaną.

Że zaniedbana to wiem... Bo rzadko ją pokazuję ze względu na tego zgniecionego palucha. Trochę się wstydzę tego i ciągle chodzę w zakrytych butach.

Gość gość
Nie ma się czego wstydzić zadbaj o paznokcie i śmiało możesz założyć sandałki . halluxy to kość wystająca a ty masz ok .

Gość gość
chodź po domu w japonkach, nawet jak jest zimno, to w skarpetkach z palcami, to ci tak palec nie będzie zachodził :) tak się często robi od ciasnych butów właśnie, moja koleżanka miała podobnie, ale potem chodziła ciągle w japonkach i teraz ma ładne paluszki :) jakbyś miała halluxy, to byś miała kość wystającą, by cię bolało przy chodzeniu i byś miała odciski, a tak to tylko sprawa kosmetyczna ;) głowa do góóóóóry ;)