Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy z synem

Polecane posty

Gość gość

Może któraś z mam pomoże mi w tym temacie. Mój młodszy syn lat 18 miał niedawno mial wypadek na motorze. Ma złamane obie ręce w przedramieniu i nadgarstku, lekki uraz w obrębie kręgosłupa. Ponieważ za 2 dni wraca ze szpitala do domu, zaczęłam sie zastanawiać jak mam sie zachować w tzw. sytuacjach dla niego intymnych i zapewne krepujących a dla mnie nie zręcznych mycie jego, Jeszcze przez praktycznie miesiąc nie będzie w stanie sam sobie w tym zakresie poradzić a ja nie bardzo wiem jak to zrobić, jak z nim o tym pogadać. Musze sobie z tym poradzić sama bo niestety z mężem jesteśmy po rozwodzie i tak naprawdę to mieszkamy sami. Chyba będę czuła się dziwnie oglądając jego nagość przy myciu

Gość gość
a nie ma brata???

Gość gość
a gdzie jego ojciec a twój mąż?

Gość gość
nie mamy

Gość gość
no chyba napisała że jest po rozwodzie

Gość gość
a kto doprowadził do rozwodu?

Gość gość
jestesmy 2 lata po rozwodzie, maz zyje w norwegi

Gość gość
no dobrze ale ja nie pytam gdzie jest mąż pytam dlaczego jesteście po rozwodzie

Gość gość
chyba tam znalazl lepsza

Gość gość
Pogadaj szczerze, koniecznosc mycia jest oczywista, postaraj sie w miare mozliwosci o to by mogl to robic sam, zabezpiecz mu rece czyms foliowym aby nie zamoczyl gipsu i jakos sobie poradzi. Bedzie dla niego chyba zbyt krepujace zebys ty to robila. Musisz z nim porozmawiac jak to ma wygladac. Wspolczuje, to nie bedzie przyjemna rozmowa ale co robic, od tego jest matka a umyc sie musi.

Gość gość
zawsze możesz załatwić pielęgniarkę która to zrobi i będzie robić odpłatnie. Choć czy ja wiem? matka się wstydzi dziecka, nawet dorosłego.........?

Gość gość
a co cie to kuzwa czemu sa po rozwodzie??? CZy ona o to pytała ciekawski trollu? Mysle ze postaw sprawe jasno. Pogadaj z synem. Nie wiem moze jakas opiekunka tylko do mycia by przyszła? pol godzinki i juz. z reszta bys sobie poradzila. Aczkolwiek wg mnie to nie jest nic takiego. Takie rzcezy robi sie automatycznie. Pogadaj z synem:)

Gość gość
weź nie przesadzaj a jak był niemowlakiem to kto go mył?

Gość gość
Nie chodzi o to, ze matka wstydzi sie dziecka lecz o to, ze to 18 letni chlopak i on sie bedzie wstydzil. Matka wiadomo ze to zrobi jak trzeba tylko jak syn na to zareaguje, to krepujace dla takiego chlopaka przeciez...

Gość gość
Powiedz mu normalnie ze jak jest glupi i jezdzi na motorze to ma prosty wybor. Albo go myjesz raz dwa albo bedzie smierdzial. Przez swoje nieodpowiedzialne zachowanie bedziesz musiala jeszcze nad nim chodzic jak służąca.

Gość gość
19.25 No to niech zasmiardnie. Nikt go na ten motor siłą nie wkładał. Jeszcze bedzie warunki moze stawiał? Niech sie cieszy ze matka wogole zechce sie nim zajac bo to juz nie małe dziecko tylko CHŁOP do tego pelnoletni.

Gość gość
19:23 a c***j cię to obchodzi, że mnie ot obchodzi?! tak interesuje mnie to!

Gość gość
wlasnie to juz nie dziecko

Gość gość
piszesz że to mlodszy syn. czyli ma starszego brata? moze brat by mu pomogl?

Gość gość
pisalam ze niema

Gość gość
jak nie ma palców w gipsie to faktycznie mozna owinac te rece jakas folia tak zeby mogl chwycic prysznic i powinien sobie poradzic

Gość gość
normalnie niech ma majtki umyjesz go wszedzie a tam niech sobie radzi :P moj brat tem mial wypadek ,ale my jako rodzenstwo go myslismy w majtkach i koniec sam sobie jakos juz radzil i tyle

Gość gość
za bardzo sie nad tym rozwodzisz. sama to traktujesz w jakis dziwny sposob. nie czaj sie ani nie zachowuj dziwnie. Bedziesz pewnie mu myła i plecy i twarz i klatke piersiowa to raz dwa umyj tam bez ceregieli zanim on lub ty cokolwiek sobie pomyslicie. ja nie rozumiem twoich obaw. toc chyba go mylas jak byl maly? a on co? chyba rozumie ze ktos go musi TAM umyc? Woli zeby zrobil to ktos OBCY? Nie sadze. Ja bym nie chciala.

Gość gość
to jak nie masz syna drugiego to niech córka go myje a ty nadzoruj , by jego ptak nie trafił przypadkiem do jej piczki, bo zostaniesz babcią

Gość gość
ja mysle ze mimo wszystko woli zebys ty go umyla niz ktos obcy. Wole sie skrępowac przy matce niz przy obcej babie. Matka nic nie powie a taka baba moze sobie pokomentowac niepotrzebnie

Gość gość
Jestem dojrzałą kobieta i nie przeraza mnie widok gołego mezczyzny, tylko nie chce aby syn pobudzil ode mnie

Gość gość
to jest normalna sprawa facet sam sie dotyka i mu czasem staje a co mowic ktos inny i to wcale nie oznacza ze cie ktos pożąda bo facetowi staje czasem samoistnie. nie zwracaj uwagi i tyle. umyj przykryj i papa KONIEC

Gość gość
A może ma dziewczynę?

Gość gość
uz widze jakby mial mnie ojciec myc np:O:Okobieto,od tego sa pielegniarki,robia to zawodowo i bbez ceregieli,niejedno widzialy.jeszcze mu stanie fujara i bedziecie czuli do siebie obrzydzenie

Gość gość
lepiej matka czym ktos obcy