Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobil Wasz maz, mezczyzna, ze

Polecane posty

Gość gość

Musialyscie zakończyć małżeństwo, związek? Czy to było słowo, czy co gorsza jakiś parszywy występek, czyn? Ja muszę podjąć życiowa decyzje, wiec chciałabym zapytać jak było u was. Podzielcie się proszę opiniami.

Gość gość
up

Gość gość
zdrada i nie szanowanie dziecka ani mnie,wysmiewanie mnie przy znajomych,na szczescie nie był moim mezam i go zostawiłam gdy synek miał 2,5 roczku

Gość gość
zycie masz jedno, nie marnuj go ja inne glupie baby zyjace wiele lat z facetem, ktory nimi poniewiera, obrza, bije, przepija kase, nie szanuje, zycza i maja nadzieje ze sie zmieni dla dzieci, nie zmienia sie, potem budza sie na starosc z palcem w nocniku, bo dzieci dorastaja i przejmuje podjecie decyzji za matke, ojca sie pozbywaja, a matka juz jest wrakiem czlowieka i stara zmarnowana zyciem kobieta bez szans na ulozenie sobie zycia od nowa

Gość gość
Co za baba matol. Chcesz zerwac to zerwij. Uwolnij tego faceta od siebie. tumanie. Na kafe pytasz czy masz zrywac kretynko? To zerwij. Niech on ma spokoj i znajdzie sobie normalna kobiete a nie takiego zuzytego wycier**** jak ty.

Gość gość
21.21 spadaj degeneracie i despoto, widać kobieta po łbie dała i słusznie!:P