Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowka

rozwodnik... jak do niego podejść

Polecane posty

Gość gościowka

Poznałam rozwodnika, sama też planuje rozwód, pozew mam napisany od paru miesięcy. Ten kolega okazuje mi od początku zainteresowanie ale widzę skrępowanie tym ze mam męża, np nie chciał wpaść na kawę bo mu głupio ale zapraszał na miasto. Ma tez dobre podejście do mojego dziecka, jest opiekuńczy. Oczywiście jesteśmy na etapie poznawania się ale wygadal się wspólnemu znajomemu ze mu się podobam. Okazuje mi to ale z taka ostrożnością. Jak go nieco zachęcić, jak rozmawiać o tym ze mnie tez czeka rozwód. Nic nikomu jeszcze nie mowie o tym bo lubię swoje sprawy trzymać dla siebie. Zaczekać aż sam okaże zaangażowanie czy wypada napomknąć ze czeka mnie rozwód? Decyzja zapadła zanim go poznałam i nie chce aby myślał ze to dla niego. On nie ma dzieci. Moje dziecko polubil.

Gość gościowka
już 7 dni spóznia mi się miesiączka mam straszne bóle podbrzusza oraz z mojej pochwy wydziela się nie przyjemny zapach jest to zapach taki rybi bardzo brzydki dodatkowo mój śluz jest bardzo gęsty jak klej jest koloru białego a raz żółtego... Mam straszne wybuchy gorączkowe na twarzy robię się czerwona jak burak moim zdaniem jest to nie normalne trochę.... Kiedyś też miałam problem z miesiączką spózniał mi się przez 3 miesiące okazało się że mam torbiela ma lewym jajniku miał on 4,07 cm brałam tabletki hormonalne przez 3 miesiące pomogło mi przez jakiś czas było wszystko dobrze miesiączki miałam reguralne... A teraz znów mam problem? Proszę o pomoc

Gość gość
Ty to masz problem...... a może najpierw zajmij się rozwodem a potem jak już będziesz wolna to zajmiesz się rozwodnikiem Powodzenia życze :)

Gość gość
rzeczywiście sprawy uczuciowe i ginekologiczne, są ze sobą mocno powiązane, łatwiej będzie udzielić dobrej rady:D