Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w mojej sytuacji bylibyście w stanie żyć?

Polecane posty

Gość gość

Całe życie przeciętny i zwyczajny oraz samotny byłem, a kiedy wypiękniałem i zmądrzałem i zdarzyło mi się to po tej operacji nosa. Obecnie mam tak: - Szpetny ryj, nos zjeżdżalnie, oczy wyblaknięte, zszarzałe, zapadnięte, i puste jak po amfie. Do tego widzę co raz gorzej, ciemniej i mniej kolorowo, szaro. Światło bardzo razi. - Osłabione czucie dotyku, własnego ciała i temperatury, poczucia że oddycham, prawie całkowity zanik węchu. - Oglupienie, oslabiona koncentracja i inteligencja, tragiczna pamięć. - Utracona miłość i niewidzialnosc dla ludzi z ulicy (jest naprawdę źle) kiedyś na mnie spogladali a teraz jakbym nie istniał. - Oslabione emocje, brak zdolności do uczuć wyzszych, szczątkowa przyjemność z masturbacji. - Brak wsparcia w rodzinie, utrata znajomych i przyjaciół.

Gość gość
przecież tu na forum nie jesteś samotny, masz wielu przyjaciół, jak jesteś prawiczkiem,jakaś się zgodzi na wirtualny seks i może wykluje się wirtualna miłość, pogadać możemy tu z Tobą o każde pory dnia i nocy, życie jest piękne.

Gość gość
Nie.. jest chu/jowe. Było piękne a ja go nie doceniałem, chciałem odzyskać zdrowie i poszedłem na durna operacje i się wykonczylem. Jestem brzydki, głupi, beznadziejny, słaby a byłem całkowitym przeciwieństwem. Trawa nie jest zielona jak kiedyś, nawet mój pokój jest o wiele ciemniejszy. Mialem przed sobą wszystko i cudowna kobiete której nie doceniałem.

Gość gość
Nie

Gość gość
Ja cierpie i zdycham a moja pierd/olona rodzinka prowadzi normalne życie i pieprza glupoty w pokoju obok. A bylem z nich najlepszym czlowiekiem a kończę tak marnie a oni sa nikim i beda cale z****** życie.

Gość gość
Po co Ci byla ta operacja? Co sie stalo, ze jest teraz tak zle?

Gość gość
Co ma nos do ryja i utrata wzroku? Idź do okulisty i jeden problem będzie rozwiązany. Operacja nie udana czy tylko ty tak twierdzisz? Chirurg nie powiedział ci że często do nowej twarzy trzeba się przyzwyczajać? Na ogłupienie jeszcze nie wymyślono lekarstwa ale na objawy depresyjne, jak najbardziej. Wydajemi że że pitolisz bez sensu. I jeszcze ta wieeelka miłość! Zlituj się chłopie!

Gość gość
Miałem problemy ze sluchem i z mówieniem. Lekarze twierdzili że operacja może pomóc. Nikt mnie nawet nie odprowadzil od tego pomysłu. Nawet mialem mieć inny termin.. Co się stało? Chyba narkoza tak zadzialala, nie mam innego pomyslu. Chciałbym cofnąć czas tak bardzo. Wyglądam naprawdę jak potwor. Źrenice jak 5 zł.

Gość gość
Lekarze powiedzili że "może" ci pomóc a nie dali przecież 100% gwarancji. Zaden zabieg ani operacja nie jest gwarantowana. Ja chciałabym mieć źrenice jak 5 zł. Ty idź do jakiegoś psychologa bo nazbierało ci się.

Gość gość
Co się nazbieralo. Wszystko to prawda. Zostalem przeklęty i to pewnie dlatego bo takie rzeczy się nie dzieja. Jak osoba ktora kochala się odwraca po czymś takim bo nie może znieść tego widoku to jak tu mówić o wmawianiu.

Gość gość
marsz do psychiatry i nie użalaj się tu

Gość gość
Po co do psychiatry? Chyba Ty.. uszkodzili mi układ nerwowy i tyle.

Gość gość
Nawet na zdjęciach widzę kosmiczna różnice calkiem inny ryj. Czassmi mi sie wlacza mój ale to rzadko i tez nie jest do konca jak kiedyś. Wszystko przez pie/rdolone uszy się zaczelo. Gdyby nie to bylbym kims kompletnie innym a jedyne co mi pozostaje to umrzeć.

Gość gość
tak wyglądają oczy o amfie, mecie... prozaku? :D

Gość gość
wez odszkodowanie