Gość gość Napisano Maj 10, 2015 Takich tematów pewnie były setki. Drań podoba mi się strasznie od wielu lat, on ze mną zerwał, on zaproponował taki 'układ'. Weszłam w to, niestety.. teraz świruje, kiedy on mi nie odpisuje na smsy.. Nie cierpie być ignorowana i nie cierpie czekać, nie wiadomo jak długo. Nie umiem tak żyć i chcę to wszystko skończyć. Jendak on nie daje mi spokoju: kiedy urywam kontakt - wydzwania, przyjeżdża... a mnie też jest ciężko tak jednoznacznie odciąć się od tego wszystkiego, co było między nami. Przeczytałam książki o tym, że faceci wolą zołzy itp. itd. - łatwo się pisze... zupełnie inna rozmowa tej autorki byłaby z facetem, w którym zabujałaby sie od pierwszego wejrzenia, na zabój, przy którym każdy inny wyglądałby jak gooowno. Poza tym takich egzemplarzy, wyjątkowych i przystojnych mężczyzn jest teraz jak 1 na milion... mnóstwo przepięknych kobiet, a przystojnych facetów brak. :( jak uwolnić się od niego?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach