Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwin Mikke

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że ten buc może odebrać kobietom prawa wyborcze?? To możliwe?? Tak bardzo się boje bo hołota już się chwali, ze na niego zagłosuje. Co więcej nawet kobiety z dumą mówią, że będą głosować na tego psychola bo podatki bo coś tam. A to, że jakaś połowa społeczeństwa zostanie potraktowana jak śmieci nic nie znaczy?? Co z wami kobiety?? Jako można zgadzać się na to by ktoś mówił, ze jesteśmy głupsze?! Jeżeli to popieracie to chyba w ogóle by wyrazić dla Korwina poparcie nie powinnyście głosować, co?? Jak można przyznawać, że kobiety są gorsze, że nadają się tylko do wychowywania dzieci i pomagania swojemu mężowi..pomagania bo przecież dorównać mu nie dorównają nigdy. Są na to zbyt głupie. Co się porobiło z tym krajem co cholery?! Albo jakieś katolickie, ultra tradycyjne partie albo pacan mówiący o kobietach jak o podludziach. A te durne baby, które na niego głosują jeszcze potwierdzają to co on mówi bo nie wiem czy ktoś mądry po przeczytaniu czegoś takiego pobiegł by zagłosować na Korwina?? No chyba, ze jego inteligentne inaczej zwolenniczki polegały wyłącznie na opinii mężczyzn i w ogóle nie zapoznały się z jego programem wyborczym?? W końcu jak na to znaleźć czas skoro od dziecioków nie można się oderwać?! :) I nie obchodzi mnie to, że mniej kobiet interesuje się polityką. Ja sie interesuje i razem z mamą jak i babcią co roku głosujemy! Nie jestem gorsza od mężczyzny i ja sobie praw wyborczych odebrać nie dam! Tylko wiecie w czym problem? Te debilki i szowiniści, którzy nie potrafią nic w domu zrobić i tak na niego zagłosują, a na takie komentarze tradycyjnie odpowiadać będą coś bez sensu o podatkach lub wmawiać nam, ze doszukujemy się specjalnie kontrowersji. A co?! To nie jest kontrowersyjne?! Może ktoś mi w końcu napiszę ze zwolenników Korwina co myśli o prawach wyborczych kobiet. Albo jeszcze lepiej! Niech któraś z jego zwolenniczek się tu wypowie! Zapraszam do dyskusji

Gość kuc
Tak to jest jak się słucha brzuchem ,a nie uchem. Inteligentne - czemu nie? Takie głupie - do kuchni.

nawet tego nie przeczytałam w połowie nie wiem jak Ci pomóc, autorko może na początek: monarchista i prawa wyborcze czyjekolwiek nie idą w parze, więc Twoja wedżajna nie ma tu nic do rzeczy dalej, dlaczego uważasz że grupa społeczna (kobiety) która MNIEJ się interesuje polityką ma większe prawa do dysponowania prawem wyborczym? odpowiedz mi.

Gość gość
Ty i kobiety w twojej rodzinie głosujecie? A jaki jest procent głosujących kobiet w społeczeństwie? Nie duży, więc co to zmieni?

a nie, wiem jak Ci pomóc: wyjmij sobie tvn z waginy, zrób research, zajrzyj na jego blog, poczytaj o publikacjach i wróć ogarnięta.

Gość gość
A czy ja napisałam, ze ma większe prawa? Nie. Jak nie chcą to niech nie głosują, ale ja nie chcę cierpieć przez sam fakt bycia kobietą i żeby jakiś dziad wmawiał mi, ze jestem przez to gorsza.

Gość gość
O! Jakie to zabawne! :) Widać, ze wysoki poziom tych jego zwolenników! ohoho Może sama go poczytaj bo ja wyobraź sobie czytałam, miłośniczko wagin :) ;)

Gość gość
najsmutniejsze jest to, że to nie jest prowokacja, takie zakute łby jak autorka naprawdę funkcjonują:(

Gość gość
a co komupo tychh prawac skoro ludzie maja prawo do glosowania a jest frekfencja 40 pare procent ... kraj debili za to powinni odbierac prawo do marudzenie podkara sciacia glupiego lba w momencie kiedy ktos narzeka na wladze a nie bylna wyborach

Gość gość
Może zacznijmy od tego, że ten człowiek NIGDY nie dojdzie do władzy. Spójrz jaki niewielki % Polaków go poparło. Wszystkie jego zacofane pomysły zostaną jedynie w jego głowie i nigdy się nie urzeczywistnią, więc po jaką cholerę się martwisz?

Gość gość
Tak łatwo pisać o zakutym łbie, ale już co się myśli o jego poglądach nie pisać, prawda?? A ja sobie tego nie wymyśłiłam. TAK KORWIN POWIEDZIAŁ W KILKU WYWIADACH. CO O TYM MYŚLICIE ZAKUTE ŁEBKI??

Gość gość
Sama nie wiem. Niby mały procent, ale jak się wejdzie na kafe to 90% tego forum go popiera, a większość to kobiety...

Gość NiestrudzonyWędrowiec
Szanowna Autorko! Przeczytałem całą Twą wypowiedź, nie rozumiem tej nienawiści w stronę pana Korwina, mniemam, że to przez niedoinformowanie lub też tak jak większość społeczeństwa zostałaś zmanipulowana przez media głównego nurtu. Korwin to wolnościowiec, głosi ideę wolnego rynku, prawdziwego kapitalizmu, poza tym kocha kobiety, bo jak sam kiedyś powiedział , że właśnie kobiety rządzą światem. Mówisz, że chce odebrać Ci prawo wyborcze? Otóż Korwin, chce odebrać prawo wyborcze każdej z grup, dlaczego? Dlatego, że to chore, że dwóch meneli spod budki z piwem może przegłosować profesora. Kiedyś w jednej ze stacji powiedział, że kobiety są mniej inteligentniejsze od mężczyzn, ale to kobiety są od nich mądrzejsze, telewizja jednak wycięła tylko fragment jego wypowiedzi (dla niewtajemniczonych tv robi tak od kilkudziesięciu lat) i puściła jedynie fragment dorabiając do tego sztuczny komentarz. Prawda jest taka, że nikt nie zna się tak na gospodarce z kandydatów jak Korwin, walczy z systemem który okrada Polaków od lat, a media obsmarowują go jak tylko mogą gdyż jest jedynym prawdziwym zagrożeniem dla establishmentu. Normalność, nie jest kwestią statystyczną.

:D a co mnie mają interesować jego prywatne poglądy, człowieka, który głosi ROZWÓD życia politycznego ze społecznym?:D chyba wazniejsze, że jest wolnorynkowy, j***e zakłamanych socjalistów w ich złodziejskie o***ty i np. chce surowo karać zwyrodnialców. te wszystkie kwestie są WAŻNIEJSZE niż przypadkowa przynależność do danej płci. więc nawet gdyby głosił, że kobiety do garów (choć tak nie mówi, nie wiem, autorka jest dziennikarką tusk vision network?) to mnie to wali:D

i żeby była jasność, ja nie jestem tzw. kucem, nie jestem fanatyczką Korwina a np. w tych wyborach głosowałam na Kukiza, a nie na krula

Gość gość
Nie jestem niedoinformowana, a zmanipulowany jesteś chyba Ty sam. Kocha kobiet, ale sam przyznał, ze są głupsze. Zrobił to wielokrotnie w wywiadach, na swoim blogu...jak to skomentujesz? Ciekawi mnie to wielkie poparcie dla tego pana

podaj linka, autorko. na pewno odnosiło się do konkretnej sytuacji. pokaż mi gdzie powiedział, bądź napisał: kobiety są głupsze, jak śmieci, x że kobiety są gorsze, że nadają się tylko do wychowywania dzieci i pomagania swojemu mężowi x no tak, bo przecież wychowywanie dzieci to funkcja dla idiotów, prawda?;O jak bardzo sprano Ci mózg

Gość gość
Co do kobiet i garów to nietrudno jest znaleźć jego bloga, zwłaszcza, że chyba już na nim byłaś...w takim razie powinnaś wiedzieć, ze wypowiedział sie już gdzieś na ten temat. Powiedział, ze przeciętny facet z dzieckiem nie wytrzyma, a kobieta tak i tak dalej, i tak dalej...

i teraz wyjaśnij mi, kobieto wyzwolona, dlaczego nie chcesz głosować na człowieka, którego nie chciałabyś być partnerką, ale dzięki któremu będzie pracować lub nie jak sobie wybierzesz, a głosujesz na ludzi, którzy mówią piękne feministyczne peany a określają Ci Twój wiek emerytalny.... co Tobą kieruje?

gość dziś Co do kobiet i garów to nietrudno jest znaleźć jego bloga, zwłaszcza, że chyba już na nim byłaś...w takim razie powinnaś wiedzieć, ze wypowiedział sie już gdzieś na ten temat. Powiedział, ze przeciętny facet z dzieckiem nie wytrzyma, a kobieta tak i tak dalej, i tak dalej... x czy wiesz, co oznacza słowo link? musisz skopiować adres strony na blogu, z której to wyczytałaś, i wkleić tutaj, dziecino.

Gość gość
A czy ja napisałam, że to funkcja dla idiotów?? Oj, jak bardzo nie umiesz czytać! ;0 Mam dziecko i wychowuję je razem z mężem. Jeżeli jakies kobiety chcą to robić same to ich sprawa, ale niech mi ktoś nie wmawia, że ja się do tego nadaj***ardziej niż facet. A o inteligencji mówił nie raz. Nie udawaj, ze tak trudno jest znaleźć Ci to na youtubie

Gość gość
Ojej, dziecinko :( A nie zauważyłaś, ze dodałam ten komentarz w tym samym czasie co Ty, więc był zapewne odpowiedzą na Twój napisany wcześniej?? I po co te wyzwiska i umniejszanie?? Widzę, że u zwolenników Pana K. to klasyczna przypadłość :)

A o inteligencji mówił nie raz. Nie udawaj, ze tak trudno jest znaleźć Ci to na youtubie x ja mówię o byciu głupią, a nie mniej inteligentną. podaj taki adres, albo poproś męża/dziecko, by Ci w tym pomogło.

Gość gość
hahaha :D złapała się jednego tematu dzięki któremu myśli, ze mi dogryzie i nawet nie daje czasu żeby odpisać

Gość gość
Wiesz co? Ja nie czuje sie obrażona przez Korwina,za to przez Ciebie tak. Uważasz,że jestem debilką,bo popieram Korwina,spoko,uważaj co tam sobie chcesz. Korwin nie uważa,że kobiety są gorsze,źle wnioskujesz,czepiasz sie tego prawa wyborczego i unosisz urażoną dumą,ja tego nie robie,bo są wazniejsze sprawy na świecie. On ogólnie nie popiera demokracji. Co więcej,uwazam,że ma racje w tym co mówi,w większości,nie zgadzam sie ze wszystkim ale to nie o to chodzi by sie we wszystkim zgadzać tylko w kluczowych sprawach. A to,co on sobie prywatnie o nas myśli nie jest kluczowe dla dobra Polski :) Nawet to,że wolałby by kobiety zostały w domu z dziećmi. Nie zmusiłby kobiet do tego,miałabyś wybór,chcesz to pracujesz nie to nie. Za to teraz większość wyboru nie ma i nawet jak wolalaby zostac z dziećmi musi iść do pracy,bo 1 pensja rzadko wystarczy. To o to chodzi a nie o to,ze kobiety gorsze,bo mają być w domu. Poza tym nie mówi tego z pogardą,przeciwnie docenia to co kobiety robią,uważa nawet,że wychowanie dziecka jest ważniejsze niż praca. I ja też tak uważam,wkurza mnie pogardzanie "kurami domowymi" przez wielce ambitne karierowiczki :P I nie wyjedź mi tu tylko z tym,że pewnie sama taką jestem - nie mam dzieci i nie wiem czy będe mieć. Ale gdybym miala wolalabym ja je wychowac a nie zeby obcy ludzie to robili za mnie - i nie uwazam by mi to uwłaczało w jakiś sposób. I na kogo Ty głosujesz? może na Bula,co? ten to dopiero jest mądry :D

od 1.52 mówi Ci, że możesz robić co chce ten pan, feministko-komunistko, jest LIBERAŁEM pytają się o PRYWATNE poglądy, więc odpowiada w Twoim świecie, taka osoba jak Ty o komunistycznych i totalitarnych poglądach dochodzi do władzy i karze podatkami mężczyzn, którzy całują kobiety w rękę lub utrzymują żony, takoż żony, które wolą zostać w domu. także obłożyłabyś podatkiem pracodawcę, który nie zatrudni kobiety (jego święte prawo)

Za to teraz większość wyboru nie ma i nawet jak wolalaby zostac z dziećmi musi iść do pracy,bo 1 pensja rzadko wystarczy. x dokładnie, strzał w dyszkę. to dlatego się wmawia, że jesteś jak mężczyzna i musisz tak samo zapiertalać, bo w państwie OPIEKUŃCZYM wmawia się obywatelom różne rzeczy, żeby harowali, klepali biedę, g****o z tego mieli.

Gość gość
Nie będę szukać Ci teraz tego na youtubie czy na jakiejś stronie bo na prawdę nie jest trudno to znaleźć. A artykuły są przeróżne i można dowiedzieć się wiele -tak, przytaczają tam jego słowa, które mają swoje potwierdzenie na jego blogu. Można by wejść chociaż właśnie na tego jego bloga by dowiedzieć się, ze to wcale nie "manipulacja". Na razie znikam, chciałam tylko poznać waszą opinię, ale pewnie tu jutro jeszcze zajrzę.