Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i wstal

Polecane posty

Gość gość

5 rano codziennie plus pierdylion pobudek w nocy, a ma juz 6 miesięcy :o wczoraj próbowałam mu dac kaszkę na noc, nie chce kaszki, nie chce butelki, dzika histeria

Gość gość
No i? Dziecko masz frustratko. Trzeba było sobie psa kupić, albo lepiej żółwia, bo z psem trzeba wychodzić. Nie wiedziałaś, że przy dziecku się mało śpi?

Gość gość
Dzieki za zwyzywanie wredna malpo

Gość gość
Nie można miec gorszego dnia, nie mozna sie anonimowo pozalic bo Cie jakas zaraz jakas "mamusia idealna " zjedzie

Gość gość
Mama tez ma prawo mieć gorszy dzień :P no ludzie! Moja córka w tym wieku budziła się 2 albo 3 razy, zazwyczaj jednak dwa. odkąd przestałam jej podawać mleko w nocy to tylko raz wstaje żeby się napić. ale ma już rok, czasami też mam wrażenie, że zawsze będzie trzeba do niej wstawać, no ale widzę postępy i to mnie jakoś podnosi na duchu. szwagierki synek tez sie budził w nocy milion razy a rano o 5 pobudka. Teraz ma 3 lata i do przedszkola go trzeba budzic na silę :P a zanim zaczął do niego chodzić to spał i do 10 :D autorko kiedyś to się zmieni

Gość gość
autorko, zawsze, ale to zawsze idealne kwoczysko bedzie szczekac :) taka ich rola

Gość gość
no, mój ma rok i też 5 rano się zdarza w nocy na mleko obowiązkowo, no i tak tez się budzi czasem, czasem śpi już całą noc może ma skok rozwojowy, może za dużo emocji, a może zęby

Gość gość
Mój synek ma 9miesiecy i budzi mi się codziennie przed 6,w nocy 2-3 razy choć ma też takie dni że o 1 jest już wyspany. Kaszka nie pomogła,pomimo że dostaje ją na kolację i tak obudzi się po północy na cyca:)