Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chudnięcie

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 15 lat, 162 cm i waga waha mi się między 55-58kg. Mam boczki i dosyć masywne uda. Chciałabym schudnąć tak do 51 kg w zdrowy sposób. Jestem dosyć aktywna codziennie poświęcam około 50 minut na ćwiczenia kręgosłupowe, na mięśnie przeplatane z cardio. Jak powinnam się odżywiać i jakie ćwiczenia wykonywać by w dość szybkim czasie schudnąć.

Gość gość
poczytaj sobie o ppm i cpm. Jak poobliczasz będziesz wiedziała

Do Michał daruj sobie to reklamowanie i dziewczynie nie mieszaj w głowie Wystarczy ,że zrezygnujesz z słodyczy i napojów gazowanych i słodzonych (myślę ,ze raz w tyg na kawałek ciasta mozna sobie pozwolić) będziesz jadła więcej warzyw i owoców .Nie zapominaj ,ze kolacja to też posiłek moze nie taki ważny ,wystarczy symboliczna przekąska życzę powodzenia

trochę ruchu i unikanie słodyczy. Pij dużo wody, ale staraj się jeść normalnie. Ewentualnie wprowadź do swojej diety warzywa i owoce...

Gość idb9333
Witam serdecznie, super że trafiłem na ten temat. Mogę rozwiać Wasze wątpliwości co do sposobów w jaki można schudnąć :)Gorąco zapraszam na stronę podaną poniżej. Na stronie opis preparatu który sam brałem pół roku temu :) Napewno się wszystkim przyda, sam wiele na tym skorzystałem. Polecam ! http://www.e-odchudzanie.com.pl/somatodrol-opinie.html

Gość gość
łatwo schudnąć ze slimcea. Tabletki brałam i stosowałam prostą diete. Na prawdę poszło bardzo łatwo. Spadek 10kg w nie całe 3 miesiące. Wcześniej taki rezultat był nie do osiągniecia.