Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda przywróci wiek emerytalny,vat 22proc. i zwiekszy kwote wolna od podatku

Polecane posty

Gość gość

Czyli to co chcą wyborcy PiS ale poprą także Kukizowcy i Korwiniści

Gość gość
g....o zrobi parlament uchwala nie on

Gość gość
To Duda wymusi na nich. Po za tym jak Kukiz wygra wybory (a to mozliwe) do sejmu lub zrobi dobry wynik to to zrobia z PiSem a moze wiecej dobrego wymusza :D Duda obiecal ze poda sie do dymisji jak nie spelni obietnic

Gość gość
Wiekowi emerytalnemu przyklasnę ale zmiana o jeden punkt to dla podatnika zmiana żadna więc niech sobie takie rewolucyjne nowinki w dupsko wsadzi. Kwota wolna od podatku powinna być większa ale też sie obawiam czy nie będzie to jednoprocentowa różnica. Niech zmieni ordynację wyborczą i odstawi od cycka kościół. Niech się też od pisu odetnie bo konszachty z tą gwiazdą polskiej sceny politycznej stawiają go w bardzo złym świetle. Niech zlikwiduje nfz. Niech zlikwiduje zus. Niech zrówna prawa wszystkich podmiotów gospodarczych działających na naszym rynku...itd. Lista nie ma końca ale jowy i wypieprzenie poza nawias kościoła to priorytety. Zresztą... Wmówiona nam że polska gospodarka nie może ruszyć bo nie mamy na przykład drug. Jakbyście zobaczyli na jakich zadupiach są niektóre firmy za granicą i zobaczyli jak prężne są to firmy i jak współpracują z kooperantami w całej europie a nawet na świecie to gały by wam wyszły. Wmówiono nam że musimy na światłach jeździć bo jeździ tak cała europa dlatego że jest to bezpieczne. A cała europa jeździ bez świateł. Tylko te kraje które tak jak nas europa na rynki zbytu żarówek sobie wzięła mają obowiązek włączania świateł. Trza ludzie pojechać to i tam i porównać jedno do drugiego i dopiero widać że na każdym dosłownie kroku jesteśmy oszukiwanie po to żeby ktoś kto dał łapówkę mógł ja na nas odrobić z nawiązką. Duda będzie nam inne rzeczy wmawiał ale niestety z tych samych powodów a łzy obetrze nam jednym punktem vatu. Potrzebujemy narzędzia którym dudę będziemy mogli usunąć gdy się już rozpanoszy.

Gość gość
Co ja gadam?! DrUg mamy przecież pod dostatkiem a drÓg nam brakuje ;) Ja juz naprawdę nie wiem co powoduje że mi się tak wszystko miesza ;););)

Gość gość
Głosowałem na Korwina i dla mnie jako wolnorynkowca Duda jest socjalistycznym półgłówkiem na poziomie Komora.

Gość gość
Bo jest , ale chociaz obietnic ma konkretniejsze niz komor ktory ciagle robil zle razem z PO choc obiecali co innego. PiS w sumie jako jeydna partia po 89 obnizyl podatki

Gość gość
17:44, o właśnie to :D takie rzeczy robi tylko parlament, prezydent może to podpisać albo i nie :D wniosek: OLEJCIE OSZUSTA!