Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjnaość

Poczucie winy

Polecane posty

Gość depresyjnaość

Witajcie NIe daje sobie rady z przeszłościa, samotnie wychowuje dziecko. Dla mnie pocieszenie typu, niech złuje co stracil, spotkasz kogos kiedyś, jakos się ułoży.... nic nie dają. Moje psychika cierpi i nie nadąża z poczuciem winy za nieudane małżenstwo. Wstyd, żażenowanie i pozucie samotności, bezradności nie dają normalnie fuknjonować. Analizuje kaażdy błąd popełniony wcześniej, a jednocześnie mam żal do siebie ze przeczuwałam że bedzie żle... Czy ktoś ma podobnie, czylko ze mnie taki przypadek.... :-)

Gość gość
czemu temat rzuciłaś na forum ślubnym? tu już zdecydowane na zmianę stanu cywilnego, nawet jak szukasz chłopaka, to tu raczej wolnego nie znajdziesz. A poza tym masz fajne dziecko. Wstyd? A czego się wstydzić? mało to samotnych matek? Chcesz sobie nastrój poprawić, metoda jest tylko jedna. Zrób się na lachona. Musisz zadbać o figurę, biegi, fittnes, gimnastyka, musisz poćwiczyć ładne miny przed lustrem, dobrać odpowiednio ciuchy, które by c***asowały, takie dość odważne, ale bez przesady. No i musisz się czymś zająć, w czymś być dobra, bo ładne nie zawsze zwyciężają, o czym świadczy przypadek pani Ogórek. Najważniejsze, uwierz, że niejeden miałby jeszcze ochotę nie tylko przespać się z tobą, ale iść na kawę, na urlop pojechać, a później spędzić resztę życia. Miłości nie przeszkadza nic, szukaj jej! I wtedy wróć na to forum, jak będziesz się zastanawiać, jak ubrać dziecko na swój ślub. Powodzenia. Niech cię ludzie kochają!