Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPytający

Czy wierzycie ze Bog

Polecane posty

Gość gośćPytający

stworzyl świat i nas wszystkich ? Czy wierzycie ze po smierci w tym swiecie zaczniemy zycie w innym lepszym swiecie jako byc moze inni ludzie ? jak sobie to wyobrazacie ? czy wasze zycie ma sens ? jesli tak to jaki ?

Gość gość
nasze życie ma sens, właśnie dlatego że w przyszłości będzie lepiej

Gość gość
To nie jest kwestia wiary bo astrofizyka jednoznacznie stwierdza i na milion sposobów udowadnia że kosmos stworzył bóg i że bóg powie kiedy będzie jego koniec ;) Poczytaj jak ładnie wyjaśnione jest w jaki sposób bóg stworzył nasze słońce. Krok po kroku podany jest każdy etap tworzenia i w co ty tu chcesz wierzyć skoro tworzenie jest faktem? W to się nie wieży! To się wie!!! ;) Każdy grosz wydany na edukację ludzi wierzących to grosz wyrzucony w kosz. Lepiej było to komisyjnie przechlać ;););)

Gość gość
...stworzyl świat i nas wszystkich ? x - tak x x x Czy wierzycie ze po smierci w tym swiecie zaczniemy zycie w innym lepszym swiecie jako byc moze inni ludzie ? x - tak - z tym, że nie jako inni ludzie ale tacy sami - w sensie z tą samą duszą x x x jak sobie to wyobrazacie ? x - dusza czyli nasze wnętrze będzie takie same - ale z ciałem takim jaki ma Z/martwychwstały Pan J/ezus - wiecznym i bez chorób i bólu - i o wiele, wiele piękniejsi niż teraz :) x x x czy wasze zycie ma sens ? x - tak - od kiedy się nawróciłam moje życie nareszcie nabrało sensu - właściwego sensu x x x jesli tak to jaki ? x - taki, że póki żyje na ziemi wiem, że Stwórca ukochał mnie wcześniej zanim mnie Stworzył - i ta miłość mnie napędza do dobrego - wiadomo zły będzie kusił i motał itd - ale zawsze w konsekwencji dobro zwycięża o ile się idzie w Jego kierunku - po śmierci, po Sądzie Ostatecznym jeśli wierzę w J/ezusa i będę dostatecznie oczyszczona z moich złych uczynków (na ziemi przez np. choroby czy czyściec po śmierci) wówczas dostąpię zaszczytu bycia w Niebie :) - na wieczność - w miłości, radości i szczęściu - czy to nie jest piękne? - a nasz B/óg kochany? - jesteśmy Stworzeni z miłości i do miłości... wiecznej :) - niewierzący niestety - sami odcinają się od miłości Stwórcy i idą na potępienie na wieczność do piekła :( - a to jest tragiczne i beznadziejne... brrr

Gość gość
"astrofizyka udowodnila ze Bog stworzyl wszystko" xxx Idz sie lecz albo napij sie herbatki.

Gość gość
gosc 18:04 - pieknie napisane.

Gość gość
gość dziś Idz sie lecz albo napij sie herbatki. x Tak się zastanawiam czy ty aby nie nazbyt dosłownie odczytałeś moje słowa ;)

Gość gość
Więcej odpowiedzi: ostrzezenie.net Zachęcam gorąco. To są przepiękne objawienia na współczesne czasy :)

Gość gość
Jak masz objawienia to się lecz ze schizofrenii.

Gość goś ć
Ja wierzę. A nasze życie tutaj na ziemi jest egzaminem przed życiem wiecznym. Bo tam jest tylko niebo i piekło.

Gość gość
Nie tylko bo są jeszcze anioły i różne diabły ;)