Olka221 0 Napisano Maj 11, 2015 Cześć kochane, mam do was pytanie na temat diety 500 kcal, co sadzicie? musze w krótkim czasie dużo schudnac i naprawde jest mi to potrzebne co mam robic i co polecacie aby mi sie udalo i abym nie myslala o glodzie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tesla3 Napisano Maj 11, 2015 ja jestem przeciwniczką takich metod, bo od tego raczej schudnąć nie można. zobaczysz jak szybko te kilogramy wrócą i to jeszcze pewnie w większej dawce. jak dla mnie w zupełności wystarczy dieta 1200 lub 1500 kcal oraz suplementm, który przyspieszy spalanie, np. Alge Vera jest całkiem fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2015 Dziewczyny mam pewien sposób. Osobiście biorę suplement diety African Mango. Po 3 tygodniach 5 kilo to chyba w miarę dobrze :) Jestem bardzo zadowolona. Zresztą same sprawdźcie. W Anglii i Francji podobno robi furorę ;) http://nplink.net/BOxuJOW8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach