Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce faceta i jestem gruba

Polecane posty

Gość gość

czy pojest ktoś kto mnie pokocha? Mam szanse na miłość?

Nie, no wprost uwielbiam takie jęczenie: chcę coś od kogoś, ale sama nic nie robię w tym kierunku, żeby to zdobyć... Zacznij porządki u siebie na podwórku, posprzątaj tam, ogarnij się i weź się za siebie, a nie jęczysz, a potem, jak już będziesz z siebie zadowolona, reszta przyjdzie, nawet nie wiadomo kiedy!

Gość gość
Oczywiscie fajnie byc szczupla dla samej siebie. Ale wiem, ze niektorzy poprostu maja taka budowe i nigdy nie osiagna idealnej wagi. jednak obserwujac pary w pracy i wsrod znajomych to zauwazylam, ze te super laski czesto sa same, a te grube maja super facetow. Wszystko zalezy od charakteru dziewczyny, pewnosci siebie i to jakie wywiera wrazenie na innych. Takze glowa do gory. Musisz siebie polubic, znalezc swoj styl i bedzie wszystko ok. Glowa do gory

Gość prawictwo pospolite 137
zależy o jakim stopniu otyłosci mowa pierszy drugi czy trzeci ? Nie oszukujmy się - im większa waga tym niższa atrakcyjnosć

Gość prawictwo pospolite 137
ja się nigdy nie oglądam na ulicy za dziewczynami które wazą więcej niż 69 kg

Gość gość
te grube robia sie grube przys woich facetach. to ja zauwazylam. kiedys fajne laski, pobeda z gosciem chwiel i juz wskakuja w 44 czy nawet wiecej...masakra. a ty autorko nie martw sie. sa faceci, ktorzy takie lubia. a jak ci przeszkadza, ze jest ich malo to zrob cos ze soba

Gość gość
Mam 1 stopień otyłości. Zamierzam schudnąc powoli.