Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_trojaczków

Jak wrócić do formy po trojaczkach?

Polecane posty

Gość Mama_trojaczków

Witam, pewnie takich tematów jak zrzucić nadprogramowe kilogramy po ciąży jest tu wiele ale mój przypadek trochę się różni gdyż jestem mamą trojaczków i nadal karmię. Moje ciało zmieniło się nie do poznania i bardzo źle się z tym czuję. Poszukuję czegoś na prawdę dobrego ale NATURALNEGO. Szukam czegoś czego jeszcze nie próbowałam, wszystkie suple typu zielona herbata, chrom etc. wypróbowałam. Ktoś może polecić jakąś nowość na rynku etc.?

Gość kiniakubus
Gratuluje maleństw! Też jestem świeżo upieczoną mamą i niestety ciąża odcisnęła piętno na moim ciele. Mąż co prawda twierdzi, że wyglądam super, ale ja mam wagę i lustro w domu. Nie wiem jak u ciebie, ale jak mam największy problem z brzuchem. Już nie mówiąc o rozstępach. Też łykałam chrom ale w ogóle nie skutkuje. Mam nadzieje że inne mamy znają coś sprawdzonego, bo ja powoli się załamuje.

Gość zuziagola
Najważniejsze są ćwiczenia bo od łykania tabletek nie schudniesz. Kup sobie taka bieżnię http://profitness.pl/2-bieznie#/ i ćwicz. Zmodyfikuj odżywianie. Jedz jak najwięcej warzyw i owoców oraz ryb. Zmniejsz porcje i ruch,******* jeszcze raz ****** zobaczysz, że dodatkowe wsparcie suplementów nie będzie potrzebne.

Gość gość
Oo rety! Przy trojaczkach to chyba nie potrzebna zadna dieta :) ja przy jednym padam na twarz, podziwiam i nie zazdroszcze :)

Gość gość
Po pierwsze gratuluję :) A po drugie to polecam Ci serdecznie https://greenbarleyslim.pl. Zawiera naturalny ekstrakt z młodego zielonego jęczmienia więc nie powoduję absolutnie żadnych sutków ubocznych i jest bezpieczny. Skutecznie wspomaga odchudzanie. Oczywiście nie wolno rezygnować z diety i ćwiczeń ale z tym suplementem powinno być Ci po prostu łatwiej i efekty powinny być szybsze. U mnie tak było...po ciąży nie miałam za bardzo czasu na ćwiczenia ale mimo to starałam się ruszać, trzymałam się diety i stosowałam Green Barley Slim, w miesiąc zrzuciłam 7 kg i chudnę dalej :)

Gość gość
gratuluje :) a jak wygląda wasz seks....? może więcej miłości

Gość gość
Gratuluję dzieciaków:) mogę się wyobrazić jak twoje ciało się zmieniło, bo ja po jednym i mam problem z brzuchem i biodrami do dziś, choć minął już prawie rok. Wieczorem, gdy śpi staram się ćwiczyć, oczywiście skorygowałam swoją dietę i niestety waga dość długo jednak stała w miejscu, jednak od dwóch tygodni włączyłam do tego jest suplement diety z ekstraktem z młodego jęczmienia. Nazywa się Green Barley Slim i dodatkowo zawiera też chrom, biotynę i cynk. Nareszcie widzę jakieś postępy, a co najważniejsze mam nadal sporo energii i sił dla mojego dziecka, co niestety często się zmienia przy złym odchudzaniu i braku witamin

Gość gość
Gratuluję dzieciaków:) mogę się wyobrazić jak twoje ciało się zmieniło, bo ja po jednym i mam problem z brzuchem i biodrami do dziś, choć minął już prawie rok. Wieczorem, gdy śpi staram się ćwiczyć, oczywiście skorygowałam swoją dietę i niestety waga dość długo jednak stała w miejscu, jednak od dwóch tygodni włączyłam do tego jest suplement diety z ekstraktem z młodego jęczmienia. Nazywa się Green Barley Slim i dodatkowo zawiera też chrom, biotynę i cynk. Nareszcie widzę jakieś postępy, a co najważniejsze mam nadal sporo energii i sił dla mojego dziecka, co niestety często się zmienia przy złym odchudzaniu i braku witamin

Gość gość
a ja polecam ten środek,ja z nim schudłam 7kg w 6tyg,wynik niezly jak na kogoś kto nie ćwiczy:) polecam http://nplink.net/XTQtSxUf

Gość polmi43
Aby odzyskać formę wystarczy ćwiczyć na orbitreku http://www.marbo-sport.pl /product-pol-13772-Orbitrek-SG-411E-DELTA-srebrny-Sapphire.html to pilnuj pulsu dla Ciebie w granicach 126-140 przynajmniej przez pół godzinki,jeżeli nie dajesz rady to zmniejsz obciążenie i ew na poczatek z 20min i dodawaj Sobie 1min wiecej dziennie nawet nie zauważysz jak dojdziesz do 40 min,no i nie zapomnij o rozgrzewce przed cwiczonkami

Gość Justyn86
Do diety i ćwiczeń warto dołożyć czerwoną herbatę. Ważne aby była to herbata liściasta o dobrej jakości, więc nie szukaj jej w marketach tylko w specjalnych sklepach z herbatami lub na internecie np. tu kawa-czy-herbata.pl

Gość gość
Gratuluję maluszków, ja sprawdziłam na sobie Green Barley Slim i mogę Ci go szczerze polecić bo faktycznie pomaga. Borykałam się ze zbędnymi kilogramami prawie pół roku i mimo iż starałam się ćwiczyć i ograniczać posiłki, efekt był mizerny, dopiero jak włączyłam ten suplement to udało mi się zrzucić już 5 kg w miesiąc, a do tego mam o wiele więcej siły i energii do działania, a to przy dzieciach jest niezbędne.