Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eppe

Ja zrozumieć faceta???

Polecane posty

Gość eppe

Mam taki problem z facetem, niew iem co robić. Spotykam się z kimś juz 1,5 roku. Nie jesteśmy parą a jednak przez ten czas się zblizylismy, gdzies ta więź jest miedzy nami. Ja bym chciała czegos więcej, facet ewidentnie sie boi, lub nie chce nie wiem. On moich rodziców poznał juz wcześniej, ja dopiero miala okazję poznac jego rodzinę niedawno. Dla mnie to jakis przełom w tej znajomości, bo był kiedyś na nie jesli chodzi o poznawanie z bliskimi, chciał ukrywać tę znajomość. Na poczatku zaznaczył ze to ze mnie zaprasza niczego nie oznacza. Po spotkaniu powiedział mi ze cieszy sie ze do niego przyjechałami że zrobiło się tak "domowo" i czy kiedys jeszcz do niego przyjadę. Ta znajomośc jest strasznie zagmatwana. Nie wiem co mam robić czy zapytać Go wprost do czego zmierza ta znajomość czy nadal czekać na jego ruch?? Prosze o pomoc

Gość eppe
Porozmawiać wiem tylko nie ukrywam, ze bardzo sie tego boję. Mam świadomość tego, że wszystko może sie skończyć, że ja sobie za dużo dopowiadam, a z jego strony to po prostu koleżeństwo i nic wiecej. Dziś mu powiedziałam, że chyba musimy to skończyć. Ze On mnie chyba nie lubi. Nie wiem czy dobrze zaczynam?? Jak zacząć taka rozmowę z Nim?