Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanie Skarbie

Małżeństwo z rozsądku ??

Polecane posty

Gość Kochanie Skarbie

Hej, czy któraś z Was wyszła zamąż z rozsądku? Jak wyglada Wasze życie? Czy kochacie kogoś innego?

Gość gość
A Ty jesteś w takiej sytuacji?

Gość Kochanie Skarbie
Po trosze tak, mojego meza cała rodzina lubi. Tez go w jakis sposob kocham. nir pamietam kiedy ostatnio sie kochaliśmy, jesteśmy po ślubie prawie 3 lata, nie mam ochoty. Nic nie czuje. Chce do mojej miłości. Nie mam komu sie wygadać wiec pisze w telefonie, w notesie zahaslowanym

Gość gość
Mnie rodzina namawiała na coś takiego i facet też tego chciał był strasznie bogaty w sumie nie był zły ale ja go nie kochałam pokochałam innego biednego ... czasem się zastanawiam jak ma dziewczyna tamtego pewnie wszystko jej kupuje i nie musi się martwić o pieniądze ale ja wiem ze pieniądze miłości nie zastąpią dlatego go zostawiłam

Gość Kochanie Skarbie
I ja mogłam tak zrobic. Kocham tak prawdziwie kogoś innego. Serce mi pęka. Napisałam mu ze bardzo go kocham, on mnie tez. Ma zonę ale im sie nie układa. Postanowiliśmy sie nie kontaktować, serce mi peka

Gość gość
Wiem jedno w życiu wszystko można zmienić jeżeli tylko się chce trzeba tylko pamiętać by przy tym nie niszczyć życia innych ja porzuciła wygodne życie na rzecz skromnego i jest mi z tym bardzo dobrze a mojego lubego choć biednego jak mysz kościelna nie zamienilabym na żadnego innego choć czasem przyznaje ze jak chodzę po sklepach to myślę z Adamem nie musiałbym się martwić o cene ...

Gość Kochanie Skarbie
Niestety odchodząc od meza zraniłabym jego i córeczkę. I zawiodła ym cała rodzine. Leczę sie na depresje. Codzień płacze, żyje wspomnieniami

Gość gość
Nie wiem co Ci poradzić wiem ze sama będąc nieszczęśliwa uniszczeliwiasz tez swoich bliskich chcesz podam Ci maila napisz jak chcesz ją wiem co to ciężka sytuacja w życiu ...

Gość gość
Masz męża i córkę i zachciało ci się romansow dawałas komuś słowo powołałas na świat dziecko to zachowuj się jak żona i matka a nie jak głupia pi..pa latawica! !!!

Gość gość
Piszesz ze on ma żonę co z tego ze im się nie układa ? Tez komuś przysięgal? Daj spokój dawnej miłości i jego żonie postaw się na miejscu jego żony albo swojego męża ? Byłoby ci miło zaufana tylko w sobie ? Przecież ty masz dziecko rodzinę opamiętaj się póki czas

Gość Kochanie Skarbie
Fakt ze nie jestem szczęśliwa w małzeństwie ale latawica nie jestem, nigdy meza nie zdradzilam, z nikim innym nigdy sie nie spotykałam. Po prostu muszę to z siebie wyrzucić, wszystko co czuje. Bo to mi pomaga sobie poradzić. Bo mi lżej.