Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostry seks

Polecane posty

Gość gość

Chcialem o cos was zapytac faceci jestem mlodym chlopakiem ( 23 lata)czy po ostrym maratonie seksu np 2 godzinnym z np 3 orgazmami po drodze wasze narzady odmawiaja posluszenstwa. Po takim wlasnie maratonie z kobieta spuchl mi doslownie penis kiedy szedlem spac, wszystko wrocilo do normy jak sie obudzilem przed chwila ale troche sie tym wystraszylem. Mozecie sobie darowac beznadziejne kommentarze itd :)

Gość gość
Mam chlopaka z ktorym mialam taki maraton i caly dzien seksu.Ja kilka wspanialych orgazmow on wiele wytryskow,ale przy ostatnim jakgdyby poszla sperma troszke z krwia.Tego nie bylo nigdy nawet przy jego trzech wytryskach w ciagu dnia jak mnie kochal.Tutaj mial ich z piec wytryskow a widzialam bo piaty mial przy obciaganiu w moich ustach.wwiecej nie robimy takiego maratonu tylko do trzech wytryskow dziennie i jest ok.

Gość gość
Krew nie ma prawa być w s*****e. Niech Twój chłopak idzie do lekarza.

Gość gość
No chyba musze sie zgodzic , co za duzo to nie zdrowo tez. Ja krwi nie mialem czy czegos tylko poprostu chyba przecholowalismy jak na pierwszy taki maraton . Strasznie mnie wymeczyl taki maraton jak i partnerke. Wszystko dla ludzi ale stopniowo trzeba.

Gość gość
No tez niepokojaco to wyglada , jak mowisz ze mial krew w s*****e.

Gość gość
My z chlopakiem sprobowalismy raz z maratonem on i jego troje kolegow oboje tego pragnelismy nie bylo ujemnego wplywu na nasza milosc i dalszy seks.Wiec cala nocke ile razy ktory chcial mogl mnie kochac.W sumie trzy razy kazdy z nch mialam mnostwo orgazmow trwalo to do rana,ale czulam sie wykonczona bo stawialam im na bacznosc obciaganiem potem wchodzili.A kazdy z nich to sie przy trzecim razie zaczal pocic bo niemogli dojsc do wytrysku,a i pochwe mialam obolala pomimo,ze bez zabezpieczenia i nie byla sucha tylko zalana bo sie nie mylam po zadnym z wytryskow wyciskala sie sperma z niej gesta biala piana.Bylo to dla nas wspaniale przezycie.

Gość gość
Takich wielokatow to akurat nie probowalem i zwolennikiem kilku mezczyzn i kobieta nie jestem, nie kreci mnie ogladanie obcych penisem :) Probowalem za to 2 kobiety i ja ale to nie byl maraton w sumie i bylo bez problemu. Pierwszy raz mi sie to stalo podczas seksu , penis mnie az piekl po seksie i pozniej zaczal puchnac, chyba przegielismy troche bo dziewczyne tez pochwa boli dzisiaj i ledwo chodzi po domu xD

Gość gość
Dobra juz wiem wszystko to normalne po dlugich stosunkach taka dostalem odpowiedz od lekarza online. Cos tam z doplywem krwi . Alcacet w masci w jest pomocny w tym wypadku. Napisal tez jakby objawy nie minely po 3 dniach to zeby pojsc do lekarza.

Gość gość
Czesta przyczyna jest brak odpowiedniej diety.Typu kisiel,galaretka,siemie lniane ,jajka nabial(kremowka) itp...Moj chlopak po takiej diecie mnie kocha kilka razy dziennie z bardzo obfitym wytryskiem.Przy lodziku nawet nie zdaze polknac cala zawartosc do tego smaczna sperma dzieki diecie i rygorystycznej higienie :D