Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Elektorat Dudy mściwy, chamski..

Polecane posty

Gość gość

zawistny, butny, nie liczący się ze zdaniem innych. Ci którzy nie chcą aby tacy ludzie nimi kierowali glosują na Komorowskiego, cała tajemnica.

Gość gość
Niesiołowski to elektorat Dudy ?

Gość gość
Nikt chociażby średnio inteligentny nie głosuje na elektorat.

Gość gość
Niesiołowski to polityk i jednostka a nie rzesza zawistników.

Gość gość
Sprawdź lepiej co znaczy słowo elektorat :D

Gość gość
Wróbel to beszczelna baba i ta Szydło nie wspomne o Kurskim wrócił do PiS bo jest żądny władzy nie znosze PiS

Gość gość
WYRAŹNIE WIDAĆ, że to jest agitka sztabu Komorowskiego :D Mam nadzieję, że stracisz pracę pisarzu wyborczy :D

Gość gość
Zobacz na spoty komora i arogancję po, że niby bredzisław wygra w pierwszej turze, a przeyebał z kretesem :D.

Gość gość
"agita" "bredzisław" tylko potwierdzacie moje słowa :( dziękuje, że mnie utwierdzacie w mojej opinii.

Gość gość
Jest w was coś fanatycznego z daleka staram się omijać fanatyków czy to klubów sportowych czy właśnie prawicowych partii. Sam nie wiem co gorsze czy moja bierność czy wasza arogancja.

Gość gość
platformie zostało tylko straszenie i obrazanie Rosjanie dogonili USA. Mają 1643 głowice termojądrowe a teraz przypomniało mi sie ze czytałem o artykule ze doradca putina nienawidzi polski wywiad Alexandra Dugina, którego udzielił polskiemu medium. Mówi on tam wyraźnie, że Zachód ma być pokonany, Polska ma wejść w skład nowego ZSRR, a Polacy muszą zostać zrusyfikowani i pozbawieni swojej tożsamości narodowej. a tutaj z nim wywiad Rosja w swoim geopolitycznym oraz sakralno-geograficznym rozwoju nie jest zainteresowana istnieniem niepodległego państwa polskiego w żadnej formie. Nie jest też zainteresowana istnieniem Ukrainy. Nie dlatego, że nie lubimy Polaków czy Ukraińców, ale dlatego, że takie są prawa geografii sakralnej i geopolityki.? ~Alexander Dugin, główny ideolog Kremla doradca putina i prawde powiedział lech kaczynski 2008r dzisiaj gruzja jutro ukraina pojutrze polska czy duda czy komorowski to i tak bedzie wojna Zachód, w tym Polska, kontra barbarzyński wschód (w tym Chiny, Indie, islam) pod kierownictwem Moskwy.