Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmalinka

Albatros Ostrowo ul. Sosnowa 26 OPINIE

Polecane posty

Gość gośćmalinka

Witam, chciałabym się wybrać na wakacje z rodzinką właśnie do Ostrowa (Karwia). Słyszałam o tym miejscu same dobre opinie, ale chciałabym się upewnić, czy jest naprawdę warto, czy ktoś może tam był? Jakie są warunki lokalowe w rzeczywistości? Czy można wziąć ze sobą zwierzę? Czy obiekt czynny jest cały rok? No i co z cenami ?:)

Gość gość
Uważam, że bardzo fajne miejsce :) Albatros z tego co wiem, czynny jest cały rok. Zwierzęta są do uzgodnienia - my byliśmy z pieskiem i było w porządku. Poza tym spokojna okolica, niedaleko sklep, wypożyczalnia rowerów. Kiedy masz zamiar się wybrać?

Gość gośćmalinka
Mąż dostanie urlop pod koniec lipca, więc wtedy na jakiś tydzień. Tylko nie wiem czy już rezerwować, czy nie... A do morza strasznie daleko?, bo w sumie to jest taka mało znana miejscowość no nie?

Gość gość
Ja byłam tutaj i było super. Jeszcze dostaliśmy zniżkę dla dziecka :) Cena zależna jest od tego, w jakim terminie będziesz. My byliśmy w sierpniu i to w połowie, więc płaciliśmy 30 za osobę. Uważam, że naprawdę niska cena za tak dobre warunki lokalowe.

Gość gość
Do morza około 1 km, ale wiesz jak jesteście z dzieckiem, czy dziećmi, to wszystkie manatki do samochodu i jazda :) W sumie komfort i wygoda, tak? Bo nie musisz wszystko targać ze sobą, tylko masz w aucie ;) A jeśli chodzi o rezerwację, to proponowałabym już się za to zabrać. My już rezerwowaliśmy w lutym, a im bliżej wakacji, tym gorzej ;)

Gość gość
Byliśmy w zeszłe wakacje i było fajnie. Spokojna, bezpieczna okolica, do tego właściciele bardzo uprzejmi, otwarci na nowych gości. Pokoje zadbane, czysta łazienka, woda ciepła. No ale bez wątpienia największym plusem była cena. Pozdrawiam.

Gość gośćl
Tydzień temu byłam i było wspaniale. Miejsce cudowne, pokoje piękne, fakt, faktem do morza trochę daleko, ale nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu. Cenowo również uważam że naprawdę ok. No i nie mieli też problemów z przyjęciem ze mną pieska.

Gość gość
Moim zdaniem właśnie taki urok tego miejsca, że mimo, że do morza daleko, to można cieszyć się piękną, spokojną okolicą i niesamowitym naturalnym klimatem :)

Gość gość
Kurczę, fajne miejsce :) Z ogłoszenia wzięłam to miejsce no i jestem zadowolona. Niedrogo, do morza faktycznie trochę dalej niż zwykle, ale trzeba przyznać, że ma to swoje plusy.

Gość gość
Widziałam, że się ogłaszają na olx i cena za ncleg 20 zł ? superrr... jak tak faktycznie jest fajnie, to z chęcią wybiorę się na długi weekend niedługo. Szkoda tylko, że słoneczka już prawie całkowity brak... :(

Gość gość
Słoneczka brak, ale morze jesienią też ma swój urok. Widziałam galerię na ich stronie w necie no i miejsce podoba się. Jeśli równie fajnie wygląda na żywo, to z chęcią wybierzemy się w przyszłym roku.

Gość gość
A to ten pensjonat jest otwarty również poza sezonem ? Pytam, bo szukam noclegu właśnie w tych rejonach i jak na razie lipa, ale z tego co rozumiem, to Albatros jest czynny ?

Gość gość
Czynny przez cały rok :) Byliśmy w okolicach sylwestra i powiem wam, że było ZAJEFAJNIE!

Gość gość
To jaka jest ta cena za nocleg?

Gość gość
my rok temu w sierpniu płaciliśmy 30 zł za osobę

Gość gość
byliśmy rok temu, w tym roku też się wybieramy i mam nadzieję, że będzie równie super!!!! polecam każdemu kto szuka spokojnego miejsca w dobrej cenie

Gość gość
już ludzie rezerwują jakaś masakra w ogóle upały nadchodzą i ludzie szaleją na szczeście nam sie udało jeszcze w tym Albatrosie na nasz termin :)

Gość gość
ja byłam w zeszły weekend - było super! pogoda dopisywała, więc tym bardziej jesteśmy zadowoleni powiem wam, że z chęcią wybierzemy się tutaj w sierpniu również!

Gość gość
powiem wam, że nic dziwnego, ze to miejsce jest tak oblegane.. komfort, bezpieczeństwo, rodzinna atmosfera jak najbardziej sprzyja wypoczynkowi

Gość gość
a ktoś wie ile płaci się poza sezonem?? :)

Gość gość
o ja też bym chciałam wiedzieć :) planujemy wyjechać jakoś w połowie września :):)

Gość gość
wróciliśmy wczoraj stąd i powiem wam jedno... nieważne jaka pogoda!!!! W Albatrosie jest super

Gość gość
bardzo miła właścicielka, mogliśmy skorzystać z grilla, parawanu, leżaków, co do pokoju - bez zastrzeżeń za taką cenę oplacało się

Gość gość
miejsce konkret :) dla osób mniej wymagających, chcących po prostu dobrze wypocząć, to miejsce idealne moim zdaniem lepiej wybrać nie można :)

Gość gość
wakacje w Albatrosie <3 uwielbiam :) kto będzie w 2017 roku? :D