Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci co podoba wam się w ciemnowłosych dziewczynach?

Polecane posty

Gość gość

szatynkach i brunetkach? wyrazistość? bo blondynki chyba bardziej rozczulaja facetow bo sa takie delikatne ? anioły?:D

Gość gość
hahaha, jakie pytanie taka odpowiedź :D

Gość gość
Nadmiar testosteronu

Gość gość
pytanie jest normalne i proste bo z czym sie kojarzy blondynka to każdy powie ale czemu faceci niektórzy nie mówie że wszyscy wola brunetki i szatynki to wielka niewiadoma

Gość gość
Z czarownicą wiesz

Gość gość
Pytanie jest głupawe, a normalne może być tylko dla idiotów. Delikatność blondynek? hahahaha

Gość gość
no tak faceci niby mówią że blond z delikatnością :D ja blondynek nie obrażam że z głupota :o

Gość gość
Jacy faceci? Zadajesz się z kretynami?

Gość gość
no tutaj tak piszą i w artukułach naukowych :D

Gość gość
11:32 A co się dziwisz? Ja jestem naturalną blondynką i ciągle słyszę,że wyglądam jak "aniołek" albo niewinnie. Wcale mi się nie podoba takie postrzeganie ale cóż jedyne co pozostaje to zmienić drastycznie swój wizerunek :D

Gość gość
ja tylko chce wiedziec jaki kolor włosów opłaca się mieć bardziej :D wszystkie za i przeciw

Gość gość
jak na razie widze ze temat idzie jednak na korzyść blondynek :D

Gość gość
za ponadczasową piękność uważa sie blondynke tak samo jak ideał faceta to ''wysoki brunet'' mam racje?:D

Gość gość
gość dziś 11:32 A co się dziwisz? Ja jestem naturalną blondynką i ciągle słyszę,że wyglądam jak "aniołek" albo niewinnie. Wcale mi się nie podoba takie postrzeganie ale cóż jedyne co pozostaje to zmienić drastycznie swój wizerunek smiech.gif x A Ty to chyba masz z blondynki nie tylko delikatność ;). Typ urody może być delikatny, owszem, ale ma to żaden związek z kolorem włosów. Opinie "delikatna bo blondynka" są tak samo prawdziwe jak "wredna bo ruda". Twierdzenia mutantów intelektualnych dla takich samych mutantów.

Gość gość
11:41 skoro jesteś facetem (chyba) to powiedz co lepsze :D

Gość gość
czy blondynka jest taka samo atrakcyjna dla facetów jak blondyni świńscy dla kobiet? czyli nie bardzo?:D bez wyrazu?

Gość gość
A Ty to chyba masz z blondynki nie tylko delikatność oczko.gif . Typ urody może być delikatny, owszem, ale ma to żaden związek z kolorem włosów XXX No i zaczyna się obrażanie przez zaściankową i zamknięta w stereotypach babę :). W takim razie powiem Ci tak. Kilka lat temu miałam jasnobrązowe włosy i nie słyszałam podobnych tekstów.

Gość gość
No i zaczyna się obrażanie przez zaściankową i zamknięta w stereotypach babę usmiech.gif . W takim razie powiem Ci tak. Kilka lat temu miałam jasnobrązowe włosy i nie słyszałam podobnych tekstów. x Kto jest zaściankowy i zamknięty w stereotypach? Może ten, który cechy takie jak delikatność wiąże z kolorem włosów? Nie ośmieszaj się bardziej niż już to się stało.

Gość gość
A czy ja gdzieś pisałam,że JA WIĄŻĘ? przeczytaj jeszcze raz. Pisałam tylko,że od facetów słyszę,że wyglądam niewinnie jak aniołek.Nie słyszałam podobnych słów jak miałam ciemniejsze włosy.Może to przypadek , nie wiem.

Gość gość
gość dziś 11:41 skoro jesteś facetem (chyba) to powiedz co lepsze smiech.gif x Proszę: najlepszy jest kolor dopasowany do typu urody. Tylko taki wygląda dobrze. Banalna, ale jedynie prawdziwa odpowiedź.

Gość gość
nie wierze że nie masz większej preferencji w jedna strone, na pewno bardziej blondynki albo szatynki ci sie podobają

Gość gość
Na tak durne pytanie może być tylko durna odpowiedz :ciemne włosy. Bo co? Charakter, osobowość? No k***a to nie zależy od koloru włosów. Skończ juz te durne tematy o blond anielicach, kompleksiaro

Gość gość
ja mówie że wole szatynów albo brunetów dlaczego faceci maja tak ciężko powiedzieć co wolą bardziej?:D

Gość gość
gość dziś Odpuść. Coś o usłyszałaś o sobie stanowi dla Ciebie dowód na prawdziwość twierdzenia (które jest absurdalnym stereotypem) więc nie chce mi się z Tobą gadać.

Gość gość
ja mówie że wole szatynów albo brunetów dlaczego faceci maja tak ciężko powiedzieć co wolą bardziej?smiech.gif X Bo nie są tak puści i małostkowi jak ty

Gość gość
a co jest pustego w tym ze coś sie komuś bardziej podoba?:D ja mówie tu tylko o wizualności

Gość gość
12:02 Ja też nie będę dyskutować z zazdrosnym babskiem, które ewidentnie ma jakiś kompleks i w dodatku nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Przecież to zależy od faceta. Ja znam masę takich, co im kolor zwisa. Blondynki stały się symbolem seksu i ideału? A sophia loren, Monica bellucci, Audrey h? Symboli seksu wśród brunetek było tyle samo co blondynek. Jakbyś miała trochę oleju w przylbicy to byś wiedziała, że ogólnie kolory jasne kojarzą się z ulotnoscia, delikatnością a ciemne z zadziornoscia, siła, tajemnica. Sorry ale blond blachara albo przysadzista blondyna nie będzie mieć nic z anielskosci przy subtelnej brunetce o delikatnych rysach twarzy