Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lunsal

Co czuję kobieta zrywająca związek z facetem?

Polecane posty

Jak myślicie co czuje kobieta zrywająca związek z facetem? Jeśli wcześniej mówiła że go bardzo kocha , nie może bez niego żyć , pragnie go i tak dalej? i zmieniła zdanie w przeciągu zaledwie paru dni .. Myślę że są 2 strony : zrywa bo się zawiodła/odwidziało się jej to wszystko Co odczuwa z tych stron? chyba że są jeszcze inne strony?

Gość gość
ogromną ulge,że nareszcie ...

no ale co? z obu stron? choć 2-3dni temu jeszcze było okej?

Gość gość
Najepsza ulga to jest wtedy kiedy mówi się mu prosto w ryja i cudownie jest widzieć jak cierpi !

Gość gość
Albo Ci się wydawało, że było ok, bo niezauwazales sygnałów albo ukrywała to i udawała. Co czuje? Z reguły obojętność.

no ale jeśli ona mówiła że mnie bardzo kocha i to okazywała , tylko przez ostatnie 3-4dni się rypało no to chyba nie da się tak przestać kochać i myśleć i wgl w pare dni..

Gość gość
Ja się odkochałam w 5minut! Wystarczyło żeby podszedł zabrał mi lapa oskarżył o zdradę a potem podniósł na mnie rękę! Najpierw p**************m mu długą lagą w łeb a potem znikłam z jego życia.

Gość gość
W ciagu paru dni nie. Nie kochala Ciebie, tylko chcialabyc chwilowo zakochana i jej sie znudziles. Pytanie jak dlugo byliscie razem i ile macie lat? Jakie doswiadczenia za soba i jak dobrze sie znacie?

Najlepiej to zajrzyjcie w mój drugi temat .. tam wszystko jest opisane z góry dziękuję

Gość gość
Ktory?