Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar 38 40 jakie to wymiary bioder i ud

Polecane posty

Gość gość

byłam kiedyś szczuplejsza teraz mam w biodrach 110 cm, w udach 65 cm, jestem po ciąży, chciałabym na dole - jestem gruszką - nosić rozmiar 38/40 możecie mi drogie Panie powiedzieć jakie to mniej więcej wymiary, bo mierzę się centymetrem i chciałabym sobie określić cel na oko to wiem, że z 15 kg, ale chciałabym w centymetrach

Gość mine
noszę 38 pomiary z 2 maja to biodra 91cm, udo w najgrubszym miejscu 55cm. Teraz troszkę mniej pewnie bo waga spada jeszcze. Ale przy takich cm już 38 wchodzi ;) ( centymetr gdzieś posiałam :/)

Gość gość
biodra 91 to w sumie nawet rozmiar 36 :-) ale uda masz mocne ja nigdy szczupła na dole nie będę, wiem, ale teraz to wyglądam jak mały potworek :-( marzy mi się udo do 58 i biodra do 100

Gość gość
ja mam bioda 87 i nosze rozmiar 34 wiec raczej 91 to rozmiar 36,a nie 38. Chyba ze to bardzo male 38.

Gość mine
wiecie z tymi rozmiarówkami różnie na jednych jeansach napisane 28, na innych 34/8. Generalnie noszę rozmiar M. Jestem w trakcie zrzucania z 75kg zeszłam już do 57kg wzrost 162cm. Jeśli chodzi o moje uda to one 55cm mają w najgrubszym miejscu ( mam takie bułki na wew stronie ud) no i nogi szybko mi się umięśniają... a wolę mięśnie niż tłuszcz. Rozmiary spodni podaje co kupiłam 1-2tyg temu bo wszystkie poprzednie z tyłka spadały. Nie wiem może te uda mi zawyżają ..mam budowę normalną... jak tyję to w sumie wszędzie równomiernie i tak samo spada

Gość gość
ja właśnie kolo 60 bym chciała ważyć wzrost 164