Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założenie wodomierza w domu

Polecane posty

Gość gość

Ile kosztuje założenie wodomierza w domu z robocizną?

Gość gość
50 zł od sztuki

Gość gość
Coś mało,50 to wodomierz,a robocizna?

Gość agucha33
Ja właśnie też jestem na etapie poszukiwać odpowiedzi jaki to koszt? Instalację mam podprowadzoną, ale teraz brak wodomierza, który mam sama założyć - tzn. zlecić osobie z odpowiednimi papierami.

Gość FAJNIE JEST
Założenie wodomierza kosztuje 150 zł za sztukę z montażem. W spóldzielniach zakładaja zbiorowo.W każdym miesiącu wpłacam 2 zł. do czynszu.Przez 5 lat to płacę za 5 takich wodomierzy.Taka polityka jest w spóldzielniach mieszkaniowych.

Gość idryska
Ja już dokładnie nie pamiętam ile płaciłam, ale wiem że tanio, bo sąsiadka czuła się oszukana gdyż zapłaciła dwa razy więcej, hihi :) Ja poszukałam firmy w internecie http://visterma.pl/ , ona nie wiem skąd miała namiar. Pewnie od swojej sąsiadeczki jeszcze mądrzejszej od niej :D Cóż ja wyszłam na swoje

Gość gość
Jeżeli musicie sami założyć wodomierz w domy to polecam wam wyposażyć się w dobrą uszczelkę do wodomierza. Robieniem takich uszczelek zajmuje się firma www.uszczelkipolska.pl i polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za dobrymi I niedrogimi wodomierzami to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy http://metering.com.pl/ Oni mają kilka rodzajów wodomierzy w swojej ofercie. Zajmują się też sprzedażą armatury.