Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majeczka667

Problem z odchudzaniem. Wy też tak macie?

Polecane posty

Cześć! Chciałabym się poradzić...od jakiegoś czasu walczę ze zbędnymi kilogramami ...ale niestety bezskutecznie. Całą zimę sobie odpuściłam ale teraz przyszła wiosna i to mocno mnie motywuję! Do rzeczy jednak...stosowałam już wszelakie diety - też bezskutecznie więc zaczęłam się po prostu zdrowo odżywiać, odstawiłam węglowodany, tłuszczę..słodycze. Staram się też ćwiczyć co najmniej trzy razy w tygodniu. Teraz od miesiąca znów walczę i póki co..no właśnie, nie widzę żadnych efektów. A po miesiącu chyba już powinny jakieś się pojawić? Za każdym razem tak mam...efekty jeśli w ogóle jakieś są to słabe albo nietrwałe. Zastanawiam się czy może coś z moim metabolizmem jest nie tak...myślałam też czy by nie zażywać jakiegoś suplementu diety...jestem już trochę zdesperowana. Macie dla mnie jakieś rady? Będę wdzięczna!

Wiesz miesiąc czasu to trochę mało żebyś już mogła zauważyć efekty, ciągła zmiana diet też na pewno nie pomaga, ja sugeruję abyś nadal ćwiczyła i ograniczyła może wielkość posiłków. A co do suplementu diety, to ostatnim odkryciem jest zielony jęczmień, nowość na rynku. Ja używam Green Barley Slim i przez miesiąc mam 4 kg mniej

Dzięki magdamadzia. Ja byłabym zadowolona z takich 4kg mniej, bardzo. Nie wierzę też w żadne suplementy, które obiecują zrzucić nie wiadomo ile kilogramów w miesiąc i w to w dodatku nic nie robiąc. Dieta i ćwiczenia to podstawa. A ten Green Barley Slim...jak to dokładnie działa? Jest naturalny i bezpieczny?

Gość Patria
Ja też nie wierzę w suplementy. U mnie było tak, że na początku schudłam dość sporo, ale podejrzewam, że głównie to była woda, bo na wadze widziałam różnicę, w pasie tylko odrobinę. Później przeszłam na dietę Smartfood, może chudnę nieco wolniej, a przynajmniej mam pewność, że nie dopadnie mnie efekt jojo. Bo to najgorsze, co może być. Powodzenia.

Gość gość
no ja nie moge zrobić kupy nie wiem czemu

Gość gość
Ja także polecam Green Barley Slim, świetnie wspomaga odchudzanie. Jak się ćwiczy, trzyma diety i zażywa ten suplement to utrata wagi gwarantowana. Jeśli nie możesz schudnąć to może to wina nieprawidłowego metabolizmu albo zakwaszonego organizmu, zielony jęczmień w tej sytuacji powinien pomóc :)

Gość gość
dużo mogę powiedzieć o slimcea bo tylko je stosouje. Hamowanie łaknienia faktycznie na plus, szybsza przemiana materii również, spadek wagi bardzo zauważalny zwłąszcza po 2 tyg stosowania. Warto stosować jeśli samemu mamy problem z odchudzaniem.

Gość gość
hej, ja też używam tego suplementu Green Barley Slim już miesiąc i udało mi się schudnąć 7 kg, zastosowałam oczywiście dietę i ćwiczenia które dostałam wraz z tabletkami. Więc gorąco polecam właśnie ten suplement

Gość gość
Dziewczyny, czy któraś z was korzystała z suplementu OLIGO-ELITE? Na ibeauty opisują ten środek jako coś rewelacyjnego. Jestem ciekawa czy rzeczywiście wszystko to jest tak skuteczne. Tym bardziej , że koszt tych kapsułek jest porażający... cena za 30 tabl. to 150 zł!!! z drugiej strony jeśli tyle kosztuje to może faktycznie jest skuteczne??

Gość gość
Z powodzeniem stosuję dietę odchudzająca wraz z terapią sokami z wyciskarki i wszystkim polecam. Zdrowo, tanio i smacznie. Jem z posiłków tylko obiad a śniadania i kolacje spożywam w formie soków warzywno-owocowych, rewelacja! Czuję się pełna energii, chęci do życia i zapału! http://terapiasokami.pl/wyciskarki-jednoslimakowe

Gość gość
Ja właśnie zakończyłam 3 miesięczna kurację suplementem z młodego zielonego jęczmienia pod nazwą Green Barley Slim. Efekty przeszły moje oczekiwania. Schudłam 13 kilogramów, mój organizm jest wzmocniony i wyglądam dziesięć lat młodziej. Polecam każdemu kto marzy o zgrabnej sylwetce.

Gość gość
Green Barley Slim to bardzo fajny suplement diety. Zupełnie inny niż większość dostępnych na rynku. Super wspomaga odchudzanie, a w tym temacie jestem ekspertem. Zaczęłam go stosować bo chciałam jakoś wspomóc swoją dietę i ćwiczenia i walkę o szczupłą sylwetkę. Odkąd stosuję Green Barley Slim to zauważyłam, że chudnę jakby szybciej...no i w ogóle lepiej się czuję.

Gość Oligo Elite-odchudzanie

Witam,znalazłam  na forum zapytanie o Eligo  Elite,używam od 30 dni po 2 kapsułki dziennie.Straciłam w pasie ok 3 cm ( dla mnie to rewelacja).Sprzedawca w sklepie uprzedził mnie że kuracja musi trwać od 10 -12 tygodni dla zaobserwowania efektów.Ja widzę już , zobaczę co będzie po 10 tygodniach?? Od sprzedawcy z abc-zdrowie.com otrzymałam na maila pełną dokumentację dotyczącą działań Oligo Elite,to nie tylko odchudza wewnętrznie(otyłość brzuszna) ale i poprawia krążenie i likwiduje zmarszczki i przebarwienia.Posiada japońskie certyfikaty prozdrowotne.

Koszt niestety dosyć wysoki 119,00 zł w porównaniu z wszystkimi dietami pudełkowymi i wynalazkami  z mango.Zaryzykowałam 😉