Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry dentysta w krakowie

Polecane posty

Gość gość

Macie coś sprawdzonego? Muszę zabrać się za swoje ząbki a nie mam nikogo zaufanego, nie chce oddać się w ręce partacza. Tylko bez reklam proszę

Gość gość
up

Gość gość
Przy placu inwalidów jest dobry dentysta, ja tam dojeżdżam z Bochni jak mi sie coś z zębami dzieje. Właśnie, zawsze sie zatrzymywałam u koleżanki która mieszkała w Krk ale aktualnie przeniosła się za granice i nie mam już żadnej bazy. Znasz, albo ktoś tutaj obecny, gdzie warto się zatrzymać w Krakowie na jedną max 2 nocki? jakiś fajny bezpieczny hotel? na 25 maja mam wizytę i z mamą jadę...

Gość gość
Ja tam mam rodzinę na Śląsku i dojeżdżam. Rolada u mamusi i zęby u dentysty, wychodzi taniej niż w krk. Panią doktor polecam, jest bardzo dokładna, szybkie terminy. Super zrobiła mi kanalowkę, nic nie bolało (powaga). Nie opłaca się w krakowie, jak można taniej w tychach, wcale daleko nie ma. Namiary http://www.bianco-stomatologia.pl/

Gość gość
To faktycznie musi być dobry ten dentysta, skoro specjalnie dla niego do Krakowa jedziesz... dzięki za polecenie.hej, a jeśli szukasz dobrego hotelu w Krakowie to zobacz sobie Efekt Ekspress przy Opolskiej. Masz tam bardzo niedrogo jak na to, że to 4 gwiazdkowy hotel. Ja byłam 2 razy tam i polecam

Gość kariks
W Krakowie jest drogo, może spróbuj w Wieliczce? Przymuje tam Pani Ilona Wiatr ul. Sienkiewicza 37/1 , zajmuje się stomatologią zachowawczą, dziecięcą, protetyką i profilaktyką :)