Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotka92

Chcę prawdziwego seksu!

Polecane posty

Cześć dziewczyny, słuchajcie, nie śmiejcie się- mam 23 lata, od dwóch lat jestem z chłopakiem. Nigdy nie uprawiałam seksu. To znaczy z moim chłopakiem uwielbiam pieszczoty, seks oralny, wszystko SUPER. Ale baaardzo boje sie klasycznego seksu, bardzo boje sie bólu. Wyobrażam sobie rozrywaną błonę, mam aż ciarki od samej myśli. Mój chłopak nieraz wyjmował prezerwatywe, a ja sie wycofywałam i nie chciałam. Nie naciskał, nie naciska. Ale chcialabym bardzo sie kochac! Jestem praktycznie pewna, iż jedno wydarzenie wpłynęło tak na moją psychike- 4 lata temu spotykałam się z kimś, pare tygodni. Byłąm u niego i on na sile chcial uprawiac seks... ale nie dbał o moje samopoczucie i doznania, bez gry wstępnej przeszedl do rzeczy, po dwoch minutach. Bardzo mnie to bolało (nie bylam W OGOLE nawilzona) i kazalam przestac. Bylo mi potem strasznie glupio...on mnie zostawił. Moj chlopak wie o tym, ale ja nadal bardzo boje sie bolu chociaz mam nawet zel nawilzajacy zakupiony. Nie wiem co zrobic...tak bardzo chcialabym zasmakowac prawdziwego seksu. Jestem zrozpaczona.

Daj się ponieśc chwili ...po pieszczotach wejdzie, jak w masełko :-)

Gość gość
Mleczko faceta cie nawilży

Gość gość
Ostatnio wspolzylem z dziewica ,bala sie bardzo. Troche alkoholu,duzo pieszczot i bylo cudownie,nic nie bolalo,no krwii duzo bylo. Teraz uwielbia sie badzo sexic

Gość gość
Albo dużo alkoholu, albo wizyta u gina i załatwienie tam sprawy niechcianej błonki, która Cię powstrzymuje, facet nie musi wiedzieć.

Gość dorotka92
Pewnie z alkoholem będzie lepiej, wypije pare kieliszków wina. :)