Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor wlosow najlepszy?

Polecane posty

Gość gość

przy bladej cerze, niebieskich oczach, sredniej oprawie oczu? w blondzie czuje sie nijako i rozmywaja mi sie rysy twarzy, a w ciemniejszych kolorach czuje sie jak kostucha.

Gość gość
rude?

Gość gość
mam cere naczynkowa i rudy to uwydatnia... niestety.

Gość gość
Mam ciemniejsze wlosy od tej dziewczyny ze zdjecia, w polowie granatowe. I cere tez inna, bardziej zolta? Ale tez bardzo blada. Chyba zdecyduje sie na ciemny blond. Polecacie jakas farbe?

Gość gość
Znowu Ty?.... Zrob ombre.

Gość gość
Popieram ombre. Mam identyczny problem. Wszyscy mowia, ze lepiej w ciemnych, ale mialam je przez lata i nie znosze. Rudy do mnie nie przrmawial nigdy. Zapuscilam moj mysi blondzik i rozjasnilam koncowki na sloncu. Czuje sie super

Gość gość
Znowu? Ja tu pisze pierwszy raz, a przynajmniej nt. wlosow ;) Teraz to wszystkie nosza ombre... Moze zrobie jakies jasniejsze refleksy. Albo sie opale.

Gość gość
Ja zrobilam na sloncu, bo moje mysie sa podatne na promienie. Ze sklepowym ombre nie maja nic wspolnego.

Gość gość
Na pewno wygladaja duzo lepiej, bo natualniej. A nie zniszczyly Ci sie wlosy od tego opalania?

Gość gość
Troszke tak. Sa dosc przesluszone. Myslalam wspierac sie L'orealem casting sunkiss (nie wiem czy dostepny w Pl, bo dostalam od kuzynki, taki zel rozjasniajacy na plaze) ale ze mam wlosy dosc cienkie i podatne na chemie wszelkiego rodzaju postanowilam sprobowac naturalnie przez miesiac, a potem ewentualnie sprobowac. Nie siegalam po niego i sie rozjasily. Mysle tez, ze nie bez znaczenia dla moich wlosow byla woda morska :(

Gość gość
To ja polecam oliwe z oliwek - super nawilza.

Gość gość
Sprobuje. Co jaki czas stosujesz? Mam tylko nadzieje, ze nie obciaza, bo moje maja tendencje do wypadania wlosow nie chce ich dodatkowo obciazac

Gość gość
Nakladam raz w tygodniu na noc i zawijam w folie. Rano myje wlosy i sa super miekkie, odyzwione i blyszczace. Nie obciaza, ale najlepiej nie uzywac za duzo, odrobina wystarczy, jedynie na koncowki mozna wiecej ;)

Gość gość
autorko sama jesteś kostucha