Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ziemia Egpiska: Ikos, Bikor, czy Egyra?

Polecane posty

Gość gość

Slyszalam, ze ten kosmetyk jest bardzo popularny w Europie. Kilka lat temu moja mama go miala, i kilka razy z niego skorzystalam. Postanowilam zakupic, ale widze, ze na rynku az trzy firmy prowadza ziemie epgiska, i nie moge sie polapac, ktora jest oryginalna. Wiesz ktos cos na ten temat?

Gość gość
Ziemia egipska jest tylko jedna - BIKOR. I nie kupuj na allegro, bo zdarzają się podróbki. Ikos ma tzw. glinkę egipską, Egyra to tez cos innego.

Gość gość
Hmmm, a ja gdzies przeczytalam, ze niemiecka firma IKOS byla pierwszym dystrybutorem ziemi egipskiej juz w latach 80. Bikor jest niby polskim dystybtorem, ktory powstal wiele lat po IKOSie. Pytam, poniewaz IKOS oferuje mala wersje 7g, ktora bardziej mi odpowiada.

Gość gość
Ja uzywam ziemię Bikor, kupiłam w salonie Beauty Premium w Poznaniu. Wiem, że mają oryginalną, bo kupują bezpośrednio od firmy Bikor. Zanim gdzieś kupisz zadzwoń do nich i dowiedz się czy to ich klient.

Gość gość
Ziemia Egipska o której piszecie w tej chwili jest sprzedawana pod marką BIKOR. Kiedyś jednak faktycznie była dystrybuowana przez IKOS i sprzedawana pod marką Egyra. Ziemię Bikora najtaniej kupicie w sklepie www.cosibella.pl

Gość gość
Ja kupiłam bikor osobiście w Poznaniu w salonie Beauty Premium na os.Tysiąclecia. Przynajmniej nie ryzykowałam, że rozsypie się w wysyłce, a dodatkowo dostałam kilka próbek dobrych kosmetyków do twarzy :)