Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Mary_Lou_

Zniszczyłam moją miłość...

Polecane posty

Gość _Mary_Lou_

Zepsułam to wszystko... :( nie układało się ostatnio między nami, częste kłótnie i ciche dni... A ja jak ostatnia idiotka szukałam pocieszenia na czacie, rozmawiając z innymi facetami. Tylko rozmowa, wymiana normalnych zdjęć. A teraz on się dowiedział i nie chce mnie znać :( mowi ze nigdy mi juz nie zaufa... rozumiem go, ale sama właśnie stałam się wrakiem człowieka... Zna ktoś dobry sposób, żeby cofnąć czas? :( Czuję się jak ostatnia szmata... Nigdy sobie tego nie wybaczę :(

Gość _Mary_Lou_
Chyba właśnie dlatego, że jestem głupia. Nawet nie umiem teraz uzasadnić czemu to zrobiłam. Pogubiłam się w życiu, w uczuciach :(

Gość _Mary_Lou_
Myślałam, że jak ja mu potrafiłam wybaczyć dużo gorsze rzeczy to on też będzie potrafił... :( zle mi, wiem że go zraniłam... nawet jeśli on wcześniej wiele razy zranił mnie to nie jest dla mnie zadne usprawiedliwienie

to może pogadaj ze swoim facetem jaki masz problem - nic nie jest przesadzone. Emocje w końcu opadną,moze on wtedy inaczej na to spojrzy :) Mogę spytać po co wysylalas te zdjecia - szukalas kogos na spotkanie czy chcialas posluchac komplementow na swoj temat?

Gość _Mary_Lou_
On powiedział, że już nie chce mnie znać... Raczej to drugie... Nie mogłabym się z nikim spotkać bo bardzo kocham mojego faceta... Chociaż już chyba nie mojego :( Po ostatnich kłotniach, rzeczach jakie od niego słyszałam czułam się strasznie zagubiona i niedowartościowana... :( fajnie było uslyszec jakies mile slowa na swoj temat, nawet od obcych.

Gość gość
Popij wodą. Udowodniłas mu swoja głupotę i to że nie można Ci ufac. Nie ma odwrotu. Rada na przyszłość? Zmądrzej.

powiem Ci tak .... jesli na prawde miedzy Wami jest miłość to się wszzystko ułoży,po prostu spróbuj się tak nie emocjonować i daj mu czas na to,zeby spokojnie to sobie poukładał Kiedy juz te zle emocje z was ujdą pogadaj z nim spokojnie,wyjaśnij co Tobą kierowało itd.

Gość gość
Powyższa rada jest debilna. Się wszystko ułoży? Są ważniejsze uczucia i rzeczy niż miłość, chociażby zaufanie. Już go nie ma. A sama mniłość to za mało. Ale te baby głupie. Pisze jako facet, że nigdy bym nie wrocił do kobiety która pokazała że nie można jej ufac, nawet gdybym ją kochał.

czy utraconego zaufania nie mozna odzyskać ..... można,ale jest to proces długotrwały.Ponad to autorka nie poszła się obściskiwać z czaterami,ale tylko z nimi pisała,mozna powiedzieć 'popychała pierdoły' I jeszcze dodam ... najpierw znajdź się w takiej sytuacji ... wtedy zobaczysz jak mozna zmienić swoje poglądy,wlasnie w imie miłości.Gdybać sobie możesz.

Gość dominika111
oj uwierz,że jeszcze wszystko może się zmienić.Życie lubi zaskakiwać a szczególnie gdy w gre wchodzą uczucia i miłość.Ja jestem z chłopakiem prawie trzy lata i jakieś pół roku temu mieliśmy taki kryzys,że już dałabym sobie głowę uciąć że nigdy w życiu nie bedzie już lepiej.Wszystko się zawaliło,padły niepotrzebne słowa ale na szczęście przeszliśmy to i nadal jesteśmy razem - chyba szczęśliwsi niż kiedykolwiek wcześniej

Gość gość
Albo jesteście głupie albo naiwne. Żaden normalny i szanujący się facet nie wróci do kobiety która okazuje się nie tylko głupia jak autorka, ale udowodniła że nie można jej ufać. Nieważne w jaki sposób do tego doszło. Piszę to jako dorosły facet, ale czuję że wolicie swoje złudzenia niż prawdę.

Gość gość
jak kocha to przebaczy

Gość dominika111
Do gość: Nie do końca wiadomo jak sytuacja wygląda,znamy ją tylko od strony autorki.Różni ludzie są w stanie wybaczać sobie różne rzeczy.Każdy może popełnić błąd.Nikt jej tu nie obiecuje,że będzie dobrze,bo nikt nie może jej tego zagwarantować.Ja sama przezyłam kryzys i też stałam na rozstaju dróg z moim facetem więc wiem jak musi się czuć.

Gość gość
a przeprosilas go?

Gość gość
nie mam zamiaru cię wybielać, bo zrobiłaś bardzo źle ale też coś czuję, że on może szukał pretekstu do rozstania i go znalazł (i to poważny), to chyba już koniec...

zatem sądź sobie jak chcesz :) Każdy ma prawo do swojego zdania.Znam wiele małżeństw,ktore znalazły się 'na zakręcie' ( nieważne z czyjej winy)i i to przezwyciężyły.Gdyby każdy odchodził od siebie,bo ktoraś ze stron weszła na czat to wiesz co by było. Dojrzali ludzie ze sobą rozmawiają i dąża wspolnymi silami do rozwiazania problemu,a nie rzucają 'nie chce cie znać' ii odchodzą.

Gość gość
A jak on się o tym dowiedział?Jeśli można wiedzieć

Gość gość
tylko że oni już wcześniej mieli problemy, a te zdjęcia to tylko gwóźdź do trumny... w zdrowym związku można byłoby jakoś naprawiać, liczyć na "siłę miłości", ale w tym już wszystko wygasało - w tym wypadku taka afera go dobije

Gość gość
co ma byc to bedzie

Gość gość
ludzie czesto zdradzaja i oszukuja.

Gość gość
czy moze jedno kochac a drugie nie?

Gość gość
Mówią że czas goi rany, ale w moim przypadku tak nie było. Przez kilka miesięcy tylko egzystowałam. Nie mogłam usiedzieć w jednym miejscu, ten czas to był koszmar. Musiałam z nim znowu być, ponieważ bez niego nie widziałam swojego życia. Brakowało mi jego głosu, dotyku, dosłownie wszystkiego. Postanowiłam spróbować rytuału miłosnego ze strony http://urok-milosny.pl , czekałam, odliczalam dni do jego powrotu, w pewnym momencie już traciłam nadzieję. Ale jednak wrócił. A moje życie odzyskało dawny blask : )