Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla kukizowców, którzy nie wiedzą co zrobić w II turze

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam na youtubie filmik, zebrane różne wypowiedzi Pawła Kukiza. Miałam nie iść na II turę wyborów, ale teraz pójdę. Jak dla mnie przekaz jest jasny. Zobaczcie koniecznie: https://www.youtube.com/watch?v=6hKcYAUS79U

Gość gość
BRONISŁAW KOMOROWSKI

Gość gość
ja nie ide, trzeba zmienić system a nie figuranta

Gość gość
jeśli bredzisław zostanie prezydentem NIGDY nie zmienimy systemu. Kukiz jasno to sugeruje.

Gość gość
dobry filmik!!! dzięki za wrzutę

Gość gość
trzeba zmieniac metoda plasterkowa jak tak sama metoda doszli geje do władzy na zachodzie PiS ośmiesza Komorowskiego i pokazuje zmielone podpisy inicjatyw obywatelskichPlatforma łupi kolejne rodowe srebra. Pod osłoną nocy chce zmielić 2,5 mln podpisów w obronie Lasów. Coś w tym jest, że „milicja też była obywatelska”

Gość gość
Polacy stanęli murem nie tylko w obronie Lasów, ale i polskiej ziemi, która od 2016 roku zagrożona jest masowym wykupem przez obcokrajowców. 1 maja 2016 kończy się dwunastoletni okres ochronny. Patrząc na kondycję polskiej gospodarki, puste kieszenie obywateli i ceny ziemi, łatwo przewidzieć, że dla wielu Polaków sprzedaż ojcowizny będzie sposobem na przetrwanie, a bogaci cudzoziemcy już teraz są żywo zainteresowani jej przejęciem. W ostatnich latach robią to za pośrednictwem podstawionych „słupów”. Za półtora roku będzie już wolna amerykanka. Obie te sprawy zjednoczyły Polaków w obywatelskim proteście. Pod wnioskiem o ogólnopolskie referendum ws. Lasów Państwowych i renegocjacji Traktatu Akcesyjnego w kwestii sprzedaży ziemi obcokrajowcom podpisało się 2,5 mln osób. Wnioskowano w nim, by cudzoziemcy mogli kupować ziemię w Polsce dopiero od roku, w którym siła nabywcza średniej pensji Polaka będzie stanowiła minimum 90 proc. średniej siły nabywczej średniej pensji mieszkańców pięciu najbogatszych krajów UE. Jak na razie zarabiamy ponad pięciokrotnie mniej.

Gość gość
Wszystko wskazuje na to, że ogólnonarodowa sprawa walki Polaków o polską ziemię, ma zostać zmielona w niszczarce, jak wszystkie inne obywatelskie inicjatywy. 2,5 mln podpisów, które zebrano w zaledwie 3 miesiące, zostają przez rząd potraktowane jak kupa śmieci. Nie znaleziono nawet dogodnej pory na poważne przyjrzenie się prośbie obywateli. Z podobnym lekceważeniem potraktowano dziś przedstawicieli Stowarzyszenia Rzecznik Praw Rodziców, którzy przywieźli do Sejmu blisko 300 tysięcy podpisów pod obywatelskim projektem ustawy, zapewniającej rodzicom prawa do decyzji o kierunku edukacyjnym ich dzieci. **To tylko dwa przykłady z ogromu działań Platformy, które boleśnie pokazują, że Platforma jest obywatelska jedynie z nazwy. Najwyraźniej rację mają ci, którzy przypominają, że „milicja też była obywatelska”

Gość gość
I ja tez ide popre Dude

Gość gość
Duda ma mój głos!

Gość gość
Pójdę na drugą turę zagłosować nie tyle na Dudę co przeciwko Komorowskiemu. Kukiz nie wygrał i trudno, ale nie sensu obrażać się na rzeczywistość jeżeli chcemy zmienić ten kraj. Zagłosuję na mniejsze zło, ZDECYDOWANIE mniejsze zło. A na jesieni TYLKO KUKIZ !!!

Gość gość
głosujcie tylko na DUDE !!! bo się nie pozbędziemy tych złodziei z PO ! Głos na Dudę !!!

Gość gość
Ja tam na Dudę zagłosuję, bo lubię na niego popatrzec.

Gość gość
Każdy kukizowiec powinien zagłosować na Dudę! Bo co z tego jak zdobędziemy wysoki wynik jesienią skoro wszystkie pomysły będą wetowane przez pana bula, dlatego tylko Duda!

Gość gość
Na Dudę, bo Komorowski juz miał szansę i tylko wszystko na gorsze zmienił.