Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ugościć przyjaciółkę

Polecane posty

Gość gość

A więc sprawa wygląda tak. Miałam wesele, przyjaciółka przyszła jedynie do kościoła z winem i kartką z życzeniami. Na wesele już nie, choć nalegałam. Zabawa była super, goście dopisali. Każdemu kto był na weselu dostał ode mnie ciasto i podziękowanie. To co zostało z jedzenia rozdaliśmy rodzinie, tak aby się nie zmarnowało. Potem byliśmy na wczasach. Po powrocie zrobiłam porządek z prezentami i postanowiłam, że kartkę od niej (dość nietypową) postawię obok naszego zdjęcia ze ślubu. Jakie było moje zaskoczenie gdy z kartki wypadły banknoty, których wcześniej nie widziałam. Było tam 700 zł. Moja przyjaciółka dała mi najwięcej choć nie była na zabawie i wiem, ze dużo nie zarabia. Jets mi teraz głupio , że ją tak pominęłam przy podziękowaniach. Myślałam, że dostałam same życzenia bo w sumie nie spodziewałam się od niej kasy. Jak teraz wyjść z twarzą. Wesele było prawie 2 miesiące temu :(

Gość gość
poinformuj ją, żeby zbierała na następną kopertę, bo w tej sytuacji chyba rozumie, że jeśli coś się zdarzy, to ona będzie chrzestną.